Omul padurilor – serial italian National TV
Dupa Don Matteo, National TV difuzeaza un alt serial italian, Omul padurilor (Un passo dal cielo – 2011).

Serialul de actiune si comedie il prezinta pe padurarul Pietro Thiene, care ascunde un secret teribil din trecut. In timp ce escalada un munte, a fost martorul caderii sotiei sale de pe un munte periculos. De atunci, viata sa a fost total schimbata.

Pietro a decis sa se retraga in localitatea montana San Candido, sperand sa gaseasca din nou pacea. Localnicii il percep ca pe o autoritate locala si drept un ofiter de politie care se descurca in situatii ciudate.

Insa, intr-o zi, un politist adevarat ajunge in San Candido din Napoli. Vincenzo si Pietro sunt ca ziua si noaptea, Vincenzo vine dintr-un oras mare si nu ii place San Candido iar lui Pietro nu ii place ritmul oraselor mari, preferand linistea de la tara.

Perceptia lui Vincenzo asupra localitatii San Candido se schimba dupa ce o intalneste pe Silvia, o veterinara care devine dragostea sa neasteptata. Serialul prezinta o poveste care imbina genul western cu o lume magica. O dramedie politista plina de iubire, prietenie, mistere din trecut, natura si oameni, toate aceste elemente fiind imbinate in povesti fascinante.

In serial vom vedea actorii Enrico Ianniello (Comisarul Ricciardi, serial difuzat in Romania de TVR 2), Gianmarco Pozzoli (Welcome to the North – 2012), Francesco Salvi (10th & Wolf – 2006), Daniele Liotti (The Final Inquiry – 2006, The Valdemar Legacy – 2010), Terence Hill (a interpretat rolul principal in Don Matteo), Katsiaryna Shulha (Into the Labyrinth – 2019), Gabriele Rossi (A.C.A.B. – All Cops Are Bastards – 2012) si altii.

Omul padurilor – serial italian National TV

Serialul italian Omul padurilor este difuzat de National TV de luni pana miercuri, de la ora 14:30. Serialul are 7 sezoane difuzate intre 2011 si 2023 (sezonul 7 a fost difuzat anul acesta insa nu stim daca va fi ultimul) si 95 de episoade. Pe IMDb are nota 6.8 din 353 recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU