Dragostea nu minte niciodata: sezonul 2, confirmat de Netflix

Anul acesta va apare pe platforma de streaming Netflix sezonul 2 al reality show-ului Dragostea nu minte niciodata (titlu original in limba spaniola: Amor con fianza). Primul sezon al seriei a debutat la data de 11 noiembrie 2021 si contine un numar de 7 episoade cu durata de 50 de minute.

Show-ul a obtinut nota 5,6 pe platforma IMDb, iar sezonul 2, care promite sa fie si mai dramatic decat primul, a fost reinnoit de Netflix si va fi difuzat anul acesta.

Actiunea sezonului 2 va avea loc in Sardinia, iar noile cupluri sunt: Vickie si Inma (sunt impreuna de 1 an, insa nu au incredere completa unul in celalalt si vin in show pentru a lucra la acest aspect al relatiei), Asier si Irene (cuplu cu probleme de infidelitate), Guillem si Sara (intre ei a fost dragoste la prima vedere, dar Guillem simte nevoia unei comunicari mai bune, iar Sara vrea sa invete sa fie mai empatica), Lucia si Antonio (Lucia iubeste personalitatea loiala si implicata a lui Antonio, iar acesta, desi admira inteligenta Luciei, crede ca ea il controleaza prea mult), Miguel si Alejandro (lui Alejandro ii place ca Miguel este protector, dar uneori isi doreste sa fie liber) si Maria si Javier (ea a aflat ca el a inselat-o, iar cei doi vor incerca sa fie sinceri 100% unul cu celalalt daca vor decide sa ramana impreuna).

Cele 6 cupluri din sezonul 2 se vor supune, la fel ca in primul sezon, unui detector de minciuni cu scanare oculara. Miza show-ului este un premiu de 100.000 de euro, insa orice minciuna este taxata automat din punct de vedere financiar. In schimb, adevarul si increderea sunt pasii necesari catre castigarea marelui premiu.

Dragostea nu minte niciodata: sezonul 2, confirmat de Netflix

Prezentatoarea serialului reality este actrita Monica Naranjo, compozitoare si actrita spaniola. In rolul lui Aleix din sezonul 1 (voce, dublaj in limba engleza) il putem auzi pe Michael Bauer, actor, scriitor si producator.

Acesta este cunoscut pentru rolurile din Blue Hour: the dissapearance of Nick Brandreth (2023, Greg Herston), A Wedding and a Murder (2019, 1 episod, John Grillo), precum si din mai multe filme scurte. Michael Bauer a castigat pana acum 15 premii pentru actorie.

In rolul lui Elias din sezonul 1 il putem auzi pe actorul Elias Argentiere, care a mai jucat si in Maestro (2022, Giovanni), Toy Boy (2021, David). Acesta a asigurat dublajul in limba engleza si pentru alte reality-show-uri, precum: Dragostea nu minte niciodata: Polonia (2023), Iron Chef: Mexic (2022).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.