Abonamente telefonie mobila la AKTA.

Nu cu mult timp in urma, pe piata operatorilor de telefonie mobila a mai aparut un jucator. Desi te-ai astepta ca atunci cand o companie mica, fara retea, sa aiba oferte extraordinare, pentru a strange mai multi clienti, lucrurile nu stau chiar asa.

Compania despre care vorbim este Akta. Aceasta companie, ofera servicii de telecomunicatii de foarte mult timp insa telefonia mobila este un serviciu nou. Desi nu are o retea proprie, Akta se foloseste de reteaua Telekom pentru a-si furniza semnalul. Tot acelasi lucru l-a facut si DigiMobil cu Vodafone, atunci cand Digi a intrat pe piata.

Intre cei doi operatori exista o diferenta enorma. Iata de ce:

Ofertele demne de anul 2017 pe care Akta le ofera sunt urmatoarele:

Exista doua abonamente de baza (cu roaming sau fara), la care se pot adauga optiuni suplimentare. Pretul oricarui abonament de baza este de 2 euro. Un astfel de abonament ofera 200 de minute in retelele fixe si mobile Akta :)). Adica total inutilizabile.

 

Abonamente telefonie mobila la AKTA

Optiunile suplimentare ce se pot adauga la abonament sunt:

 1. 60 de minute, in alte retele nationale – 2 euro/luna;
 2. 60 de minute in roaming (Vestul Europei, Canada si SUA) – 4 euro/luna;
 3. 500 MB date nationale – 5 Euro pe luna.

Aceste oferte de nerefuzat, demne de anul 2017, m-au lasat cu gura cascata. Pentru un abonament cu 60 de minute nationale si 500 de mb trafic de date, trebuie sa platesc 9 euro.

Nu am nimic cu Akta. Au acoperire pe internet acolo unde ceilalti operatori nu au retea iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure. Totusi, din cate se pare, aceasta companie a ramas mult timp in urma. Poate vor avea sansa cu 2-3 batranei, pe care-i vor pacali usor sa-si faca abonamente.

Abonamente telefonie mobila la AKTA

Pana si telefoanele din oferta lor sunt invechite. Primul este un Alcatel 1016D, cu butoane, care, din punctul meu de vedere este ideal pentru persoanele in varsta. Cel de-al doi-lea telefon este Lenovo A1000M care este vandut la pretul de 259 Lei.

Din punctul meu de vedere Akta nu are nicio sansa pe telefonia mobila. Nici pe reteaua de internet fix nu cred ca va mai avea viata lunga. Preturile sunt mari si viteza mica.

 

 

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

 1. Buna seara,
  Mă interesează un abonament TV și internet in localitatea Batoti jud Mehedinți.Cate tv se pot folosi cu un aparat și dacă se poate suspenda abonamentul șase luni pe an.

  • Buna seara,
   Puteti sa faceti o singura suspendare pe an intre 1 si 3 luni
   Iar in ceea ce priveste numarul de televizoare depinde daca este infrastructura prin cablu in zona. Daca exista infrastructura Akta in zona, puteti folosi cate televizoare doriti (pentru cablu analogic) sau pentru televiziune digitala aveti nevoie de cate un decodor/card inteligent pentru fiecare televizor
   Nu mai exista Akta Satelit, se numea intr-un timp Max TV insa a fost achizitionat serviciul satelit de catre Telekom.

  • Ce cartela prepay ai, la ce operator? Acesta este un articol dedicat telefoniei mobile de la Akta si din cate stiu, ei nu ofera cartele prepay, doar abonamente.