Abonamente telefonie mobila la AKTA.

Nu cu mult timp in urma, pe piata operatorilor de telefonie mobila a mai aparut un jucator. Desi te-ai astepta ca atunci cand o companie mica, fara retea, sa aiba oferte extraordinare, pentru a strange mai multi clienti, lucrurile nu stau chiar asa.

Compania despre care vorbim este Akta. Aceasta companie, ofera servicii de telecomunicatii de foarte mult timp insa telefonia mobila este un serviciu nou. Desi nu are o retea proprie, Akta se foloseste de reteaua Telekom pentru a-si furniza semnalul. Tot acelasi lucru l-a facut si DigiMobil cu Vodafone, atunci cand Digi a intrat pe piata.

Intre cei doi operatori exista o diferenta enorma. Iata de ce:

Ofertele demne de anul 2017 pe care Akta le ofera sunt urmatoarele:

Exista doua abonamente de baza (cu roaming sau fara), la care se pot adauga optiuni suplimentare. Pretul oricarui abonament de baza este de 2 euro. Un astfel de abonament ofera 200 de minute in retelele fixe si mobile Akta :)). Adica total inutilizabile.

 

Abonamente telefonie mobila la AKTA

Optiunile suplimentare ce se pot adauga la abonament sunt:

  1. 60 de minute, in alte retele nationale – 2 euro/luna;
  2. 60 de minute in roaming (Vestul Europei, Canada si SUA) – 4 euro/luna;
  3. 500 MB date nationale – 5 Euro pe luna.

Aceste oferte de nerefuzat, demne de anul 2017, m-au lasat cu gura cascata. Pentru un abonament cu 60 de minute nationale si 500 de mb trafic de date, trebuie sa platesc 9 euro.

Nu am nimic cu Akta. Au acoperire pe internet acolo unde ceilalti operatori nu au retea iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure. Totusi, din cate se pare, aceasta companie a ramas mult timp in urma. Poate vor avea sansa cu 2-3 batranei, pe care-i vor pacali usor sa-si faca abonamente.

Abonamente telefonie mobila la AKTA

Pana si telefoanele din oferta lor sunt invechite. Primul este un Alcatel 1016D, cu butoane, care, din punctul meu de vedere este ideal pentru persoanele in varsta. Cel de-al doi-lea telefon este Lenovo A1000M care este vandut la pretul de 259 Lei.

Din punctul meu de vedere Akta nu are nicio sansa pe telefonia mobila. Nici pe reteaua de internet fix nu cred ca va mai avea viata lunga. Preturile sunt mari si viteza mica.

 

 

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele