Atomic TV HD: in teste la Digi si Orange Romania Communications
Atomic TV HD este de astazi in teste in grilele operatorilor Digi Romania si Orange Romania Communications. Dupa o scurta perioada de nefunctionare, televiziunea de muzica a inceput sa emita in format HD, 1080i, 16:9 insa a revenit in format SD.

Atomic TV a intrat in grila Digi in format SD pe 20 decembrie 2021 iar in format HD se afla si in grilele operatorilor NextGen si iNES IPTV. Postul difuzeaza muzica, atat din tara cat si din afara tarii. In ceea ce priveste operatorii principali din tara, este disponibil pe cablu la Vodafone, Orange Romania si Orange Romania Communications in format SD.

O alta modificare a fost efectuata acum cateva zile si anume Linkpress TV a fost eliminat din grila digitala de cablu. Era de asteptat sa fie scos din grila, avand in vedere ca nu figura pe listele grilelor trimise de Digi abonatilor.

Atomic TV HD: in teste la Digi si Orange Romania Communications

Linkpress TV a fost introdus la Digi in vara anului 2020, odata cu includerea sa in lista must carry. A iesit din primavara anului 2021 atunci cand nu a mai fost inclus in lista must carry. In primavara lui 2022 a intrat din nou in grila.

Desi anul acesta a prins un loc in lista must carry, iese din grila avand in vedere ca ocupa una dintre ultimele pozitii (44 din 46), ultimele locuri fiind ocupate de 24 Mix Teleshop (45) si Shop on TV (46).

Linkpress TV este disponibil in continuare in grilele de cablu Vodafone, Orange Romania si Orange Romania Communications.
Reamintim ca Digi a facut si alte modificari recente de grila, au fost introduse posturi dar au existat si eliminari iar ordinea a fost schimbata radical. Toate aceste modificari au fost facute pentru grila de cablu.

Voi ce parere aveti despre Atomic TV si Linkpress TV? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

48 COMENTARII

 1. Adevărul este ca între un Atomic TV HD cu bitrate scăzut și plin cu macroblocuri și un SD cu imaginea foarte clara la calitatea acelui standard prefer varianta SD. Un post de muzica în HD cu imagini cadru în mișcare la greu nu are cum sa emită ok încadrat într-o anumita banda de bitrate. O sa apară macroblocuri la greu

 2. LinkTresh Tv trebuia scos inainte de a fi scos 🙂 Atomic tv e un calculator „emitator” 24/24 , nu conteaza ca e SD, HD, VHS, stereo sau mono…e doar un tonomat. Asta nu e televiziune.

  • *****, jignești aiurea se câteva zile patronul acestui post. Hai sictir. Dacă ai dovezi la ce rahaturi ai scris în ultimele zile cu diverse nume ești liber sa te adresezi instanței. Preferi sa te ascunzi în spatele anonimatului și sa jignești aiurea un om care a redeschis un post care pentru mine a reprezentat (și este) un brand al adolescenței mele.

   Comentariu moderat

 3. Parerea mea sincera este ca totii românii sa nu uite anii frumosi ai copilariei si adolescentei noastre, pe care Atomic ni i-a facut si ar trebui sprijinit de catre toata lumea dupa revenirea lui, nu sa il plasam nici macar in discutii alaturi de Link, Mooz, Puuz si alte no name uri! Atomic este UNIC. Jos labele dupa el!

 4. La Digi funcționează din nou Atomic TV dar nu în format HD și în format SD. Va fii pînă la urmă AtomicTV în format HD sau va fii în format SD la DIGI. Aștept un răspuns

 5. Prefer posturile cum erau înainte cu canale de știri în primul rând în fața și nu canale sport înainte, oribilă organizarea de acum,trebuiau posturile lăsate așa cum erau înainte!

  • Digi da vina pe CNA si noua lege insa nu este adevarat. Digi putea lasa fosta aranjare a grilei doar aduceau posturile de stiri si generaliste din spate in primele pachete si gata. Puteti aranja grila pe tv cum doriti cu un stick si un program de calculator daca doriti.

 6. LinkPress este in continuare in grila Digi, dar este ascuns in NIT. E posibil sa fie o eroare, intrucat postul apare pe listele din foarte multe judete pe pozitia 53. In Bucuresti, pozitiile 53 si 54 sunt ascunse inca.