Decuplati / Mancaciosul si barbosul – Netflix
Netflix va adauga luna aceasta doua noi seriale asiatice pe care le vom detalia in acest articol.

Decuplati (Decoupled) este o serie indiana de comedie si drama care prezinta povestea unui scriitor si a sotiei sale pe masura ce isi anunta divortul printr-o petrece, aratand calatoria nebuna reprezentata de casatorie.

Cei doi casatoriti nu se ma iubesc insa au decisa sa ramana impreuna pentru fiica lor. Ei incearca sa isi faca situatia suportabila, considerand inclusiv o casatorie deschisa insa fara succes. Nu ajuta nici faptul ca au ajuns sa fie cinici cand vine vorba de iubire sau casatorie, dupa mai multi ani petrecuti impreuna. In final, ei se hotarasc sa divorteze.

Serialul este creat de Manu Joseph (Serious Men – 2020) si regizat de Hardik Mehta (scenaristul productiilor Paatal Lok – 2020 si Trapped – 2016). Rolurile principale sunt interpretate de Surveen Chawla (Parched – 2015, 24: India – 2013) si Madhavan (a interpretat rolul lui Farhan Qureshi in filmul 3 idioti).

In acest serial vom vedea si alti actori precum Raaj Vishwakarma (Running Shaadi – 2017), Atul Kumar (Talvar – 2015, Shiddat – 2021), Siddhartha Sharma, Navneet Singh Kohli, Himanee Bhatia sau Srestha Banerjee (The Big Bull – 2021).
Serialul Decuplati va avea premiera pe Netflix sambata, 11 decembrie.

Decuplati / Mancaciosul si barbosul – seriale indiene Netflix

Mancaciosul si barbosul (The Hungry and the Hairy) este un reality show sud-coreean in care Rain (artist) si Hong-Chul Ro (comedian) pornesc pe motociclete intr-o calatorie de vis, delectandu-se cu peisaje de exceptie si preparate delicioase.

Cei doi impartasesc pasiunea motocicletelor, vor explora zone si preparate noi insa Rain va trebui sa isi aleaga cu atentie preparatele, avand in vedere ca este adeptul unei singure mese pe zi.

Acest reality show este regizat de Kim Tae-ho, care a contribuit doar la productii ale operatorului local MBC, aceasta fiind prima productie Netflix pe care o regizeaza.

Reality show-ul Mancaciosul si barbosul va fi disponibil pe Netflix din 17 decembrie 2021.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.