Acasa difuzeaza telenovela Ajutor, ma indragostesc
Acasa (fostul Pro 2) difuzeaza de saptamana urmatoare o noua telenovela marca Televisa numita Ajutor, ma indragostesc (SOS Me estoy enamorando / SOS I’m falling in love – 2021), difuzata in Mexic pe Las Estrellas.

Rezumat telenovela Ajutor, ma indragostesc
Alberto Muñoz (Daniel Arenas) trebuie sa salveze copy shop-ul familiei sale pe care l-au avut de generatii intregi si trebuie sa ajunga la un acord cu noii parteneri. Intelegerea, care la inceput parea avantajoasa, incepe sa se destrame deoarece partenerii sai au alte planuri cu terenul pe care este pozitionat copy shop-ul.

Lucrurile se complica atunci cand Alberto se indragosteste de Sofia (Irán Castillo), fiica unuia dintre parteneri. Legatura dintre ei este puternica, insa trebuie sa depaseasca obstacole pentru a putea fi fericiti.

Din distributie fac parte actorii Daniel Arenas (Cealalta familie a sotului meu – 2017, Dragoste de garda – 2019), Irán Castillo (Sa iubesti din nou – 2003, Cantec de iubire – 2005), César Évora (O lume a fiarelor – 2006, Imbratisari patimase – 2000, Ringo – 2019), Nuria Bages (Maine este o noua zi – 2018, Cum m-am indragostit – 2017, Viata de imprumut – 2013), Marcelo Córdoba (Suflete ranite – 2006, a avut si el un rol in Cum m-am indragostit) si altii.

Acasa difuzeaza telenovela Ajutor, ma indragostesc

Scenariul este realizat de Carmen Sepúlveda si Luis Reynoso iar regia de Rubén Nelhiño Acosta si Juan Pablo Blanco. Piesa de deschidere este Por fin me enamoré, a grupului Río Roma.

Aceasta serie va putea fi vizionata pe Acasa din 20 iunie 2022, de la ora 13:00, in locul uneia dintre editiile reality show-ului Casatoriti pe nevazute. In Mexic a avut 97 de episoade difuzate intre 2021 – 2022 iar pe IMDb are doar 8 recenzii, obtinand nota 8.1.

Ajutor, ma indragostesc este un remake al telenovelei argentiniene El sodero de mi vida, cu Andrea del Boca, Dady Brieva si Alberto Martin, care a avut 204 episoade difuzate intre 2001 si 2002.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre aceasta productie in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII