Dragoste in alb si negru – premiera Pro 2
De astazi, 22 iulie, postul de televiziune Pro 2 va difuza de la ora 22:00 un nou serial turcesc, Dragoste in alb si negru (Siyah Beyaz Ask – 2017). Acest serial va fi difuzat de Pro 2 in fiecare zi.

Dragoste in alb si negru a fost difuzat in Turcia de postul Kanal D intre anii 2017 si 2018. Serialul are 32 de episoade iar rolurile principale din acest serial sunt interpretate de 2 actori foarte indragiti atat in Turcia cat si in Romania.
Rolul principal masculin este interpretat de actorul Ibrahim Cellikkol (Ferhat), actorul a jucat in seriale precum: Iertarea, Iffet si Vieti la rascruce difuzate in trecut si la noi.
Rolul feminin principal este interpretat de actrita Birce Akalay (Asli), aceasta a jucat in seriale ca: Intrigi si seductii si Asi, seriale difuzate si la noi.

Dragoste in alb si negru a fost achizitionat de trustul Pro inca din 2019 si se vehicula ca o sa intre pe post prin 2020 insa acesta are premiera pe Pro 2 abia astazi.
Pe IMDB, serialul a obtinut nota 8.1 din aproximativ 5.400 de recenzii.

Rezumat serial Dragoste in alb si negru
Ferhat este un om dur care vine dintr-o lume interlopa. Acesta este omul bun la toate al lui Namik (Muhammed Uzuner). Ferhat are un trecut dur si face numai lucruri murdare comandate de Namik. Asli este o doctorita dedicata meseriei si pacientilor ei, mereu ii ajuta pe cei din jur. Ferhat si Asli se vor inalni in circumstante nu foarte prietenoase. Ferhat o va rapi pe Asli la porunca lui Namik care doreste sa trateze rana unui om impuscat fara sa il duca la spital. Astfel, Ferhat si Asli vor ajunge sa cunoasca dragostea adevarata, urmand sa se indragosteasca unul de celalalt.

Titlul serialului ii reprezinta pe cei doi indragostiti, Asli este albul care reprezinta bunatatea si calmitatea iar Ferhat reprezinta culoarea negru care, acesta fiind dur si in general rau.

Actorii Ibrahim Celikkol si Birce Akalay vor juca si in serialul Kus Ucusu produs de firma Ay Apym pentru platforma de streaming Netflix. Kus Ukusu (As the Crow Files) va avea 8 episoade si va fi disponibil in cursul acestui an pe platforma Netflix.

Dragoste in alb si negru – premiera Pro 2

Birce Akalay are 37 de ani iar Ibrahim Celikkol are 39 de ani si este insurat cu arhitecta Mihre Mutlu, avand din 2019 un baietel numit Ali.

Postul de televiziune Pro 2 este detinut de  Media Pro si este disponibil in grilele de baza ale operatorilor de cablu, dth si iptv din tara noastra. Pro 2 este un post dedicat iubitorilor de seriale romanesti (de tip telenovela), telenovele mexicane si seriale turcesti.

Update 21.12.2022: Acasa redifuzeaza Dragoste in alb si negru din 2 ianuarie 2023, de luni pana vineri, de la ora 23:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU