Acasa difuzeaza telenovela Taramul sperantei

Acasa TV va difuza din 19 octombrie o noua telenovela marca Televisa numita Tierra de esperanza / Taramul sperantei (2023). Telenovela va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 12, in locul telenovelei Mereu in gandul meu care se va termina pe 18 octombrie.

Taramul sperantei spune povestea de dragoste dintre doi oameni diferiti din toate punctele de vedere, atat social cat si in gandire. Maria Teresa (Carolina Miranda) este o femeie frumoasa si bogata. Tatal Mariei este un om bogat care conduce o ferma prospera numita La Esperanza. Acesta este arestat si condamnat la inchisoare pentru frauda, astfel Maria este nevoita sa preia coducerea fermei.

La ferma lucreaza Santos Sandoval (Andres Palaceos). Santos este un tanar frumos care provine dintr-un mediu social diferit fata de Maria. Cei doi tineri sunt nevoiti sa lucreze impreuna pentru a salva ferma. Maria si Santos vor avea mereu conflicte de perceptie asupra vietii si a modului cum trebuie condusa ferma insa cu toate aceste divergente, atractia dintre cei doi este foarte mare.

Telenovela Taramul sperantei are toate ingredientele necesare pentru a atrage fanii acestui tip de serial. Este o telenovela care contine tradari, pasiune si dragoste, ingrediente care garantat vor aduce succesul.

Acasa difuzeaza telenovela Taramul sperantei

Distributia serialului Taramul sperantei este una de exceptie: actrita Carolina Miranda a mai jucat in Profil fals (serial disponibil pe Netflix). Andres Palacios a mai jucat in telenovele ca: Imperiul minciunilor, Madrastra si La Usurpadora. Luis Roberto Gusman (Marcos Rivas) a mai jucat in seriale si telenovele precum Cobra Kai, Narcos: Mexico, Maria Magdalena si Spune-mi ca esti a mea.

Taramul Sperantei este facut dupa o alta telenovela de succes numita La Tormenta (2005). Are un sezon format din 60 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7,4.

Acasa apartine companiei Pro TV SA si are licenta tematica – seriale si filme. Acasa se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth, cum ar fi: Vodafone, Digi, Focus Sat, Orange sau INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.