Acoperire servicii fixe si mobile Orange

Acoperire servicii fixe si mobile Orange – In acest articol vom mentiona modalitatile prin care putem verifica acoperirea serviciilor fixe (cablu tv, internet fix, telefonie fixa) si serviciilor mobile (internet mobil si telefonie mobila pe retelele 2G/3G/4G).

Orange Romania ofera servicii fixe atat prin infrastructura celore de la Telekom, prin intermediul acordului de inchiriere al retelei Telekom, cat si prin reteaua proprie, avand in vedere ca s-a inceput constructia retelei prin fibra optica Orange. Pentru a verifica acoperirea serviciilor fixe Orange (indiferent ca este reteaua Telekom sau Orange) este necesar sa accesam site-ul Orange.ro – Produse si Servicii – sectiunea InternetInternet fix – selectam Mai mult in sectiunea Internet prin fibra – selectam Verifica acoperirea pe unul din abonamentele afisate – aici putem introduce adresa pentru care dorim sa verificarea acoperirii fixe.

O alta varianta mai simpla pentru a verifica acoperirea serviciilor fixe este sa selectam Produse si ServiciiVreau fibra – urmand sa putem verifica direct acopeirea. Daca nu dorim sa introducem datele de contact, putem selecta Continua fara datele de contact.

Verificare acoperire servicii mobile. Daca dorim sa verificam acoperirea serviciilor mobile Orange pe site-ul oficial Orange este necesar sa accesam sectiunea Produse si Servicii – Harta de acoperire – aici putem verifica acoperirea serviciilor mobile pe retelele 2G/3G/4G/4G+ cat si pentru Orange wifi.

Acoperire servicii fixe si mobile Orange
Orange este considerat cel mai bun operator de telefonie mobila in ceea ce priveste acoperirea si calitatea serviciilor mobile astfel incat putem apela cu incredere la serviciile lor. Reamintim ca Orange a inceput constructia retelei proprii de fibra optica, compania incepand din zona Moldovei, astfel incat in Pascani deja exista stalpi cablati.

De asemenea, reamintim zvonurile conform carora Orange ar dori achizitionarea retelei fixe Telekom in contextul in care Telekom ar dori sa plece din Romania. Pe langa serviciile mobile (voce si date), serviciile fixe (CATV, NET, TEL), Orange ofera si servicii de televiziune prin satelit.

Daca intampinati dificultati in verificarea acoperirii pe site-ul Orange, lasati un comentariu mentionand localitatea si serviciile Orange care v-ar interesa, urmand sa revenim cu un raspuns cat mai repede posibil.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Orange a finalizat reteaua proprie de servicii fixe din Craiova si Oradea zone unde pana acum era doar Digi. In maxim 3 saptamani se vor face contracte si oferte speciale pentru abonatii Orange Mobil.