Previzualizare telefoane in 3D la Telekom
Telekom Romania lanseaza o noua optiune disponibila pe site-ul oficial si anume aceea de a previzualiza in 3D smartphone-urile vandute de Telekom. 

Aceasta functie este utila in cazul in care dorim sa vizionam dimensiunea unui telefon dar si pozitionarea butoanelor sau porturilor. Aflarea dimensiunilor telefoanelor se poate face printr-o comparatie cu un card bancar.

Conform comunicatului remis de Telekom catre media-max.ro, aceasta optiune de previzualizare in 3D este o premiera in Romania.

Previzualizare telefoane in 3D la Telekom
Scopul acestei noi optiuni este acela de a permite clientilor sa afle dimensiunea reala a telefonului dorit fara a fi nevoie sa ajunga intr-un sediu Telekom.
Prin aceasta optiune, Telekom continua imbunatatirea serviciilor online pentru o experienta cat mai buna a clientilor pe site-ul Telekom.

Telekom ofera smartphone-uri in 24 de rate iar livrarea este gratuita in toata tara.
Recent, compania a lansat o noua oferta prin care ofera 50% reducere la abonamentele de voce Nelimitat M (pentru persoane fizice) si Freedom 5 (pentru persoane juridice). In plus, sunt oferite reduceri pentru alte servicii, despre care putem afla mai multe informatii aici.

Reamintim ca Telekom a lansat periodic campanii de promovare a aplicatiei online Telekom MyAccount prin diverse concursuri si tombole.

Telekom a lansat chatbot-ul ANA pentru a furniza suport HR angajatilor
La finalul lunii trecute, Telekom a lansat chatbot-ul ANA in scopul de a automatiza si eficientiza suportul HR oferit angajatilor. Chatbot-ul ANA are la baza tehnologia conversationala DRUID, se poate accesa din intranet companiei Telekom (nu se poate accesa din internet) si este dezvoltat folosind platforma de automatizare UiPath.

Folosing chatbot-ul ANA, angajatii Telekom vor primi raspunsuri automate la intrebari uzuale din domeniul HR, fara a fi nevoie sa astepte o perioada lunga de timp pentru un raspuns, asa cum se intampla in multe companii.

Voi ce parere aveti despre noua optiune Telekom, considerati util sa putem afla dimensiunile reale ale telefoanelor?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  • Telekom nu cred ca prinde sfarsitul anului in Romania.

   Posibil chiar din toamna – perioada in care majoritatea operatorilor de telefonie lanseaza noile portofolii de produse si servicii, iar producatorii lanseaza noi modele de telefoane / tablete – sa fie desemnat momentul zero.

   Din moment ce ambele parti au ajuns la un numitor comun, contractele au fost semnate de ambele parti, singurele avize care sunt asteptate sunt cel din partea Comisei Europene si acordul Consiliului Concurentei.

   Acuma…… daca zvonurile care dau achizitia Telekom Mobil de catre RDS devin realitate, exista riscul ca RDS sa ajunga in postura de pozitie dominanta aka monopol in piata, pe acest segment. In aceste conditii nu stiu daca Vodafone si Consiliul Concurentei vor ramane pasivi.

   • Cei de la OTE au confirmat ca vor ramane in Romania cu Telekom Romania Mobile Communications.
    In plus, trebuie luat in considerare ca ei au mai cumparat relativ recent si Akta, inca o achizitie majora ar avea un impact destul de mare asupra situatiei financiare.