TVR Folclor – disponibil in grilele Digi, Orange si Vodafone

TVR Folclor a inceput emisia in dimineata zilei de luni, 27 noiembrie, de la ora 06:55, fiind cel mai nou post lansat de Televiziunea Romana. A fost disponibil cu cateva zile inainte insa cu mira sau promo-uri, emisia incepand oficial pe 27 noiembrie.

Postul intra in grilele digitale de cablu ale urmatorilor operatori, conform informatiilor publicate de reprezentantii TVR:

 • Digi – pozitia si frecventa difera in functie de fiecare judet, este posibil ca in anumite zone sa nu fi intrat inca in grila, de obicei modificarile la Digi se fac treptat, pe zone
 • Vodafone – pozitia 615, frecventa 298 MHz, a intrat deja in grila
 • Orange Romania Communications – pozitia 468, frecventa 730 MHz, disponibil in grila
 • Orange Romania – pozitia 736, nu avem confirmari ca ar fi intrat deja in grila
 • NextGen – pozitia 212, frecventa 570, este deja in grila
 • iNES – disponibil deja in grila de programe

In ceea ce priveste operatorii DTH, TVR Folclor va fi disponibil la Orange Romania si Orange Romania Communications pe pozitia 468.

TVR Folclor – disponibil in grilele Digi, Orange si Vodafone

Scopul postului TVR Folclor este acela de a promova valorile traditionale si identitatea romaneasca. Licenta serviciului de programe TVR Folclor a fost acordata in acelasi timp cu licenta TVR Sport, insa postul sportiv nu a inceput inca emisia, cel mai probabil va fi lansat anul urmator.

Printre emisiunile difuzate de TVR Folclor putem mentiona Tezaur folcloric, Cantec si poveste, Din muzica popoarelor, Traditii, Zestrea Romanilor, Zestrea muzicala, Muzica regiunilor, Cantec romanesc, Viata satului, Ferma, Agrostrategia, Popasuri folclorice sau O data-n viata.

Televiziunea Romana detine licente audiovizuale pentru posturile TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR INFO, TVR CULTURAL, TVR Internaţional, TVR Moldova, TVR Craiova, TVR Iasi, TVR Timisoara, TVR Cluj, TVR Tg. Mures si TVR Sport (acesta din urma nu a fost lansat inca).

Daca ati urmarit deja TVR Folclor, ce parere aveti despre noul post? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

50 COMENTARII

 1. la Digi , in Constanta, este pe frecventa 538MHz , in pachet cu urmatoarele programe
  Radio Ercis FM
  B1 HD
  PRIMA SPORT 2 HD
  Arcadia HD
  Moldova TV
  TVR Folclor HD
  Atomic TV
  TraLaLa
  BBC First HD

 2. TVR Folclor FTA pe Eutelsat 16A.
  În data de 28 noiembrie am intrat în grila Freesat, A1 din Croația, MAX TV din Croația, Total TV din Serbia, Croația, Slovenia, Muntenegru, Macedonia și Bosnia Herțegovina, Antik Sat din Slovacia și DigitAlb din Albania?

  • De fraieri ce sunt! Bine că bagă maghiare cu carul, starvuri la greu și alte starvuri în HD cu biți originali (Shop On TV, Smart TV etc). Sunt jalnici și o să-i ,,înghită” digi cu totul că ei au luat tactica idioată a telekomului în loc să si-o pastreze pe a lor, care era una buna, ce le-ar fi asigurat siccesul!

   Păcat că CNA nu se sesizează. TVR Folclor n-are variantă SD. Încalcă legea!

 3. Un post foarte bun. Este bine venit. Îl vrem și în grila Digi. Și dacă ar mai trebui la Digi RCS RDS și postul Bollywood classic în rest ar cam fi de toate