Actorul ce a interpretat rolul lui Chandler Bing a murit.

Actorul Matthew Perry, cunoscut si ca Chandler Bing din celebrul serial de comedie Friends a murit la varsta de 54 de ani, inecat in jacuzziul din casa lui din Los Angeles.

Viata lui Matthew Perry s-a schimbat in 1997, in urma unui accident ski-jet. Acesta a ajuns dependent de calmante, pe care si le administra din cauza durerilor.

Actorul ce a interpretat rolul lui Chandler Bing a murit
Actorul ce a interpretat rolul lui Chandler Bing a murit

Matthew Perry, celebrul actor cunoscut pentru interpretarea lui Chandler Bing in indragitul serial de televiziune „Friends,” a fost o prezenta iconica in lumea divertismentului. Nascut pe 19 august 1969, la Williamstown, Massachusetts, Perry si-a inceput cariera in actorie la o varsta frageda, obtinand diverse roluri in teatru, televiziune si film inainte de a deveni una dintre cele mai recunoscute figuri de pe micul ecran.

„Friends” l-a propulsat cu siguranta pe Perry in varful gloriei. Serialul de comedie, care a rulat timp de zece sezoane intre 1994 si 2004, i-a adus atat celebritatea, cat si laudele critice. Personajul sau, Chandler Bing, a fost celebru pentru umorul sau intelept, replicile sale inteligente si personalitatea lui adorabil defectuoasa. Interpretarea lui Perry in acest rol iconic a fost frecvent laudata si a ramas in inimile fanilor de-a lungul anilor.

Actorul ce a interpretat rolul lui Chandler Bing a murit.

Cu toate ca „Friends” a fost apogeul carierei lui Perry, el a continuat sa lucreze in teatru si film. A aparut in diverse productii de scena, inclusiv „The End of Longing,” o piesa de teatru pe care a scris-o el insusi. In plus, a jucat in numeroase filme si seriale TV, contribuind la diversificarea portofoliului sau artistic.

Cu toate acestea, viata personala a lui Matthew Perry nu a fost lipsita de provocari, luptand cu probleme de sanatate si dependente de-a lungul anilor. Cu toate acestea, el a fost un sustinator al programelor de recuperare si a initiat conversatii despre aceste probleme cruciale, oferind inspiratie altora care se confrunta cu batalii similare.

Matthew Perry a devenit un reper in industria de divertisment datorita talentului sau actoricesc remarcabil si contributiilor sale la teatru, film si televiziune. Interpretarea sa iconica a lui Chandler Bing in „Friends” ramane memorabila si va continua sa fie o parte semnificativa a mostenirii sale artistice.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.