Follow / Urmareste – un nou serial politist incepe la DIVA
Postul de televiziune Diva continua sa difuzeze seriale politiste politiste de exceptie. In luna februarie, Diva aduce telespectatorilor in premiera in Romania serialul Follow / Urmareste (2023), din 25 februarie, in fiecare seara de duminica, de la ora 21:30.

Urmareste arata munca a doi politisti francezi in incercarea lor de a prinde un criminal in serie. O tanara politista pe nume Lena (Marie Colombo) se muta in Paris si se angajeaza in cadrul Departamentului de Comunicare al Politiei pe pozitia de Community Manager. Lena se pricepe sa comunice pe retelele sociale fara ca interlocutorul sau sa stie ca este politista.

Datorita acestui atuu, ea este detasata de superiorii sai sa o ajute pe politista Agathe Ruffin (Marilyn Carlot) sa prinda un criminal in serie care isi racola victimele de pe retelele sociale. Astfel, cele doua politiste nascocesc un plan cu care sa il prinda pe criminal. Lena pozeaza in victima perfecta pentru acel criminal si intra in discutie cu acesta.

Serialul Urmareste are 6 episoade, fiecare episod avand durata medie de o ora. Pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Tot in luna februarie, fanii serialului politist francez Astrid si Raphaelle pot urmari pe 26 februarie de la ora 20 ultimul episod al sezonului 4. In ultimul episod, Raphaelle (Lola Dewaere) este gasita intr-o masina iar in dreapta sa era un cadavru.

Follow / Urmareste – un nou serial politist incepe la DIVA

Intrebata ce s-a intamplat si cum a ajuns in aceasta situatie, Raphaelle nu isi aduce aminte. Astfel, ea devine suspecta principala in acest caz de posibila crima. Astrid, partenera lui Raphaelle doreste sa ii dovedeasca nevinovatia.

Serialul Astrid si Raphaelle are 4 sezoane cu un total de 33 de episoade, sezonul 4 are 8 episoade iar durata fiecarui episod este de 52 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 8,1. Serialul a fost difuzat in Franta de canalul France 2.

Diva are licenta tematica – filme si seriale. Postul de televiziune difuzeaza filme tematice romantice si filme tematice de Craciun. Se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth, cum ar fi Vodafone, Orange, INES, Digi sau NextGen.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.