The Sandman – sezonul 2 Netflix
Pe 5 august, Netflix a adaugat o serie de fantezie, drama si horror numita The Sandman, o productie interesanta care a generat foarte mult interes si critici pozitive. Serialul este bazat pe benzile desenate lansate intre 1989 – 1996, scrise de Neil Gaiman si publicate de DC Comics.

Dream, personificarea viselor, porneste intr-o misiune pentru recuperarea echipamentului sau pierdut, dupa ce a fost tinut prizonier de un vrajitor.

Rolul principal este interpretat de Tom Sturridge (On the Road – 2012) iar din distributie fac parte si actorii Boyd Holbrook (Logan – 2017, The Predator – 2018, The Host – 2013), Patton Oswalt (The Secret Life of Walter Mitty – 2013, Seeking a Friend for the End of the World – 2012), Vivienne Acheampong (Suflete pereche – 2021), Vanesu Samunyai, Mason Alexander Park (Cowboy Bebop – 2021, iCarly – 2007), Jenna Coleman (Victoria – 2016, Captain America: The First Avenger – 2011, Me Before You – 2016) si altii.

The Sandman este creat de Neil Gaiman, David S. Goyer (a fost scenaristul unor productii de exceptie precum Cavalerul Negru, Dark City sau Batman Begins) si Allan Heinberg.

Serialul este disponibil din 5 august pe Netflix si in prezent a obtinut pe IMDb nota 8.1 din aproximativ 12.000 de recenzii. Se afla pe locul 15 in topul IMDb al celor mai populare seriale iar pe Netflix a ocupat ieri si astazi primul loc in topul seriilor vizionate in Romania.

The Sandman – sezonul 2 Netflix

Reprezentantii Netflix nu au confirmat inca reinnoirea seriei cu sezonul 2 insa, David S, Goyer a declarat ca lucreaza deja la scenariul sezonului 2, astfel incat vom vedea episoade noi, asa cum era de asteptat datorita interesului generat.

Desi nu se stie inca data lansarii sezonului 2, probabil va dura cel putin 1-2 ani pana cand vom putea vedea episoade noi. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii noi despre al doilea sezon.

Daca ati urmarit serialul The Sandman, ce parere aveti despre acesta? Doriti sa vedeti si sezonul 2?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Un film cu un „sadman” urat cu spume, cu multe „ciori” (ma refer la cele fara aripi), si mai ales cu prea excesivele apropouri si scene cu Gay! Per total, din punctul meu de vedere e un film de nota 5/10.