Oamenii Legii – sezonul 2 la AXN

AXN Romania anunta ca va difuza al doilea sezon al serialului Oamenii Legii (2022). Acesta este primul serial autohton produs de Antena Group pentru AXN Romania. Primul sezon al serialului a fost difuzat de AXN Romania in noiembrie 2022.

Sezonul 2 al serialului Oamenii Legii va fi difuzat de AXN din 30 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 18. Serialul urmareste 4 echipe de politisti din cadrul Politiei Romane care intervin la diferite cazuri zi de zi. Opt politisti cu experienta vor interveni la aplanarea celor mai dificile cazuri, ei vor readuce linistea si ordinea in comunitate.

In fiecare episod al sezonului 2 vom urmari cum echipajele Politiei Romane vor rezolva cate trei cazuri diferite. De la momentul in care se anunta din dispeceratul 112 un posibil caz pana in momentul in care unul dintre cele 4 echipaje ajunge la fata locului si cum solutioneaza cazul respectiv.

In sezonul doi vor aparea personaje noi care vor face lumina in cazul in care ancheta se complica. Pe langa actiune si suspans, in sezonul doi vom avea parte si de analize si explicatii din perspectiva legala. Vom stii cum sa actionam din postura de simpli cetateni in folosul unei persoane aflate in primejdie.

In noul sezon vom urmari cazuri de violenta domestica, jafuri, disparitii, accidente in trafic sau cazuri de tulburarea linistii publice. Eva Kis Bocz, Channel Director CEE Antena Entertainment a declarat ca sezonul 2 al serialului Oamenii Legii este o continuare fireasca in dezvoltarea de seriale originale adaptate pentru fiecare tara si pentru intreaga regiune a Europei Centrale si de Est. Inca de la inceput s-a dorit ca aceasta productie sa fie o productie apropiata publicului roman atat prin prisma personajelor, a locurilor unde se desfasoara actiunea cat si din punct de vedere al cazurilor unde politia intervine, situatii care pot aparea oriunde, oricand si cu care publicul din Romania este familiar. Tocmai de aceea s-a introdus o noua directie de educatie. Se doreste ca publicul sa fie informat si sa actioneze in deplina cunostinta de cauza atunci cand este martorul unei faradelegi.

Oamenii Legii – sezonul 2 la AXN

Noul sezon accentueaza pozitia Antena Entertainment ca fiind unul din principalii jucatori de pe piata locala in cea ce priveste productiile originale si mentine in acelasi timp identitatea de brand AXN ca unul dintre cele mai importante canale TV din Romania cu seriale politiste si dramatice americane si internationale.

Inspectorul de politie Crina Esanu, purtator de cuvant al Politiei Capitalei a declarat printre altele: „Colaborarea noastra cu partenerii nostri de la AXN continua si in aceasta toamna deoarece este important sa va aratam si partea nevazuta din munca Politiei Romane din fiecare zi. Si vorbim de la primul apel prin sistemul 112 pana la rezolvarea cazului. Realizarea acestui serial are menirea de a informa corect si oportun cetatenii cu privire la situatiile care pot afecta viata sau sanatatea persoanelor, linistea sociala dar si pentru formarea unei atitudini preventive. Misiunile noastre nu sunt usoare si implica riscuri pe care ni le asumam in fiecare secunda pentru ca siguranta cetateanului este primordiala pentru noi.”

Sezonul doi al serialului Oamenii Legii are 28 de episoade si este o adaptare a formatului international Karlsbridge Police in Action. A fost bine primit si in tari ca Cehia, Slovacia sau Germania. Pe plan local, serialul este produs de Paprika Romania in colaborare cu Politia Romana.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.