Adrian Mutu va fi analistul emisiunii Hai Romania! In fiecare zi
Adrian Mutu, fostul selectioner al echipei de tineret a Romaniei si antrenorul echipei de fotbal Rapid Bucuresti a semnat un contract cu Antena 1. Adrian Mutu va fi prezent in cadrul emisiunii Hai Romania!, In fiecare zi. Aceasta emisiune va fi difuzata pe postul Antena 1 inainte si dupa meciurile echipei nationale ce vor fi transmise de Antena 1.

Adrian Mutu va fi analistul postului, va analiza fiecare joc al echipei nationale de fotbal. Emisiunea Hai Romania! In fiecare zi va fi prezentata de Dan Pavel. Dan a fost prezentator si comentator sportiv la Sport.ro timp de 10 ani. A prezentat o scurta perioada emisiunea Stiu la Aleph News.

O alta informatie priveste eliminarea din grila de programe Antena 1 a editiei a 7-a a emisiunii Te cunosc de undeva!. Editia cu numarul 7 trebuia sa fie difuzata sambata, 11 iunie, de la ora 20, insa editia de sambata aceasta va fi inlocuita cu un meci de fotbal.

Adrian Mutu va fi analistul emisiunii Hai Romania! In fiecare zi

Postul de televiziune va difuza sambata, 11 iunie, de la ora 21:45, partida echipei nationale de fotbal a Romaniei din cadrul competitiei Liga Natiunilor. Pe stadionul Rapid, Romania o va intalni pe reprezentativa Finlandei. Inaintea difuzarii partidei dintre Romania si Finlanda, Antena 1 a programat o editie de roast a emisiunii iUmor.

Asadar, fanii emisiunii Te cunosc de undeva! vor fi nevoiti sa mai astepte o saptamana pana ce se vor reintalni cu concurentii si cu transformarile acestora.

Editiile sezonului 17 al emisiunii Te cunosc de undeva! au clasat Antena 1 in topul audientelor in fiecare sambata seara.

Antena 1 si Prima TV vor transmite toate meciurile preliminare ale Romaniei timp de 6 ani, intre 2022-2028. Antena 1 este o televiziune generalista si este prezenta in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Până în 2026 meciurile vor fi difuzate pe Antena 1 și Prima TV. În perioada 2026-2028 meciurile vor fi difuzate în exclusivitate la Antena 1.