Oferta Telekom – HBO gratuit 12 luni si upgrade la TV L 2 luni

Oferta Telekom – HBO gratuit 12 luni si upgrade la TV L 2 luni – Telekom ofera promotional pachetul HBO gratuit timp de 12 luni pentru abonatii noi si abonatii existenti care contracteaza un nou serviciu fix si upgrade gratuit de la TV M la TV L timp de doua luni pentru clientii existenti.

Astfel, abonatii TV M vor beneficia gratuit si in mod automat de grila maxima de programe disponibila la abonamentul TV L. Telekom trimite mesaje de informare (SMS) prin care isi informeaza abonatii despre upgrade-ul gratuit de la TV M la TV L timp de 2 luni.

Mesajul trimis abonatilor privind upgrade-ul gratuit este urmatorul: „Vestile bune incep din ianuarie la Telekom! De maine, ai acces gratuit timp de luni, la numarul maxim de canale din grila Telekom, fara cost suplimentar. Bucura-te de o varietate mare de canale!„. Asadar, incepand de maine abonatii TV M vor putea beneficia de grila de programe din pachetul TV L timp de doua luni in mod gratuit.

Clientii noi pot opta pentru unul din urmatoarele pachete disponibile in oferta, primind 12 luni HBO gratuit + 6 luni reducere 50% la abonament:

 • TV M + Internet L: Receiver Smart Samsung inclus – 6.5 euro in primele 6 luni, 13 euro in lunile 7-24;
 • TV L + Internet L: Receiver Smart Samsung inclus – 8 euro in primele 6 luni, 16 euro in lunile 7-24;

Oferta cu pachetul HBO gratuit 12 luni este valabila pana la 31 ianuarie 2020. Avem urmatorul extras din termenii si conditiile ofertei: „Oferta promoțională valabilă până la 31.01.2020 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, în zonele acoperite de fibră optică (FTTH/FTTB), pentru clienții noi și existenți care contractează pentru o perioadă minimă (PM) de 24 de luni un nou serviciu fix: voce, internet (cu excepția Smart WiFi) sau TV.

Astfel, inclusiv clientii existenti pot beneficia de HBO gratuit timp de 12 luni insa este necesar sa contracteze un serviciu fix, cu exceptia Smart Wifi. Oferta este disponibila in zonele acoperirte de fibra optica, FTTH/FTTB.

Voi ce parere aveti despre noua oferta Telekom?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

29 COMENTARII

 1. […] pentru operatorii noi, pana la sfarsitul lunii ianuarie. Gasiti mai multe detalii pe articolul: Oferta Telekom – HBO gratuit 12 luni si upgrade la TV L 2 luni. Acum, conform ultimului comunicat, acestia s-au hotarat sa ofere gratuit acces la pachetul TVL (ce […]

 2. Din păcate Telekom continuă bătaia de joc față de abonații săi deoarece nu au bun simt să introducă AMC, Cinemaraton, Film Cafe etc. Că de mizeriile ce au introdus ei nu prea ai ce să vezi. Să văd că le pasă de abonați, cu Discovery cred că nu o să ajungă la nici un consens așa că ar trebui să miște ceva este părerea mea la 125 de Ron cât plătesc pe lună. Mulțumesc.

  • Oferta disponibila abonatilor existenti cu 2 luni de upgrade gratuit la TV L nu este din noiembrie, ci de acum.
   Oferta din noiembrie, care a fost disponibila pana la 31 decembrie 2019, era putin diferita, am publicat un articol si despre acea oferta, in sensul ca era disponibila doar abonatilor noi. Aceasta oferta este disponibila si abonatilor existenti care suplimenteaza cu un serviciu fix, fiind disponibila pana la 31 ianuarie 2020.

   • Am inteles, multumesc de clarificare.
    E buna oferta dar cu agenti de teren poti sa iesi si mai bine.
    Eu am primit TV L + Net L la pretul de TV M + Net L (adica 13 euro) + 2 luni gratuite.

    • Cu placere!
     Intr-adevar, pot fi oferte mult mai avantajoase, atat pentru clientii noi in teren cat si pentru clientii existenti la fidelizare, inclusiv in functie de regiune.
     Si cei de la Digi au la fel, oferte foarte bune doar in teren si doar in anumite zone. Asta deoarece ei ofera oferte mai bune in zonele in care exista concurenta si vor sa atraga clienti.

 3. Trebuia sa faca ceva sa inchida gura celor nemultumiti de iesirile Discovery si Telekom. Daca deja au luat decizia acordarii acestor bonusuri inseamna ca sunt foarte mici spre deloc sansele sa se ajunga la o intelegere cu cei de la Discovery.

  • Nu stiu ce sanse mai sunt sa intre posturile Discovery, poate dupa mai mult timp cand se vor vedea cu adevarat efectele. Insa curand nu cred ca vor rezolva ceva.
   Ramane de vazut.