Afiliere cu Piața Digitală.

M-am hotărât să încerc și afilierea cu Piața Digitală. După ce am testat Profitshare și 2 Parale e timpul pentru ceva nou. Deocamdată folosesc ProfitShare însă sunt hotărât să renunț la seviciile lor fiindcă am avut surprize neplăcute din partea lor, surprize la care nu ma așteptam. Dar ăsta este un alt subiect așa ca nu prea discut despre el acum.

La Piața Digitală am un cont creat de foarte mult timp însă nu am încercat nimic de acolo. M-a surprins faptul ca, după crearea contului, pentru a fi activat trebuie să fii sunat de cineva din staff-ul lor tehnic.

Astfel se mai elimină din cei care își fac mai multe conturi. Oricum Piața Digitală și 2 Parale acceptă mai multe categorii de site-uri, spre deosebire de Profitshare care sunt foarte stricți. Profitshare nu acceptă site-uri de filme sau site-uri pe subdomenii sau host-uri gratuite. Nu toți își permit host și domeniu, sau nu toți au cunoștiințe să le folosească dar asta nu înseamnă că acolo nu e conținut de valoare.

Dar să revenim la Piața Digitală. Dupa ce am confirmat contul, mi s-a spus că pot începe promovarea din acel moment. Nu am făcut asta. Am vrut doar să am cont acolo, deci nu mai știu exact motivul. Însă acum două zile am găsit o temă, o temă superbă pentru WordPress ce copiază articolele din feed-ul oferit în contul de afiliat. Deci practic, am descoperit o temă dedicată afilierii cu piața digitală.

Am intrat și în contul de afiliat și am rămas suprins. Mă așteptam să fie mai prost creat decât la Profitshare însă nu e deloc așa. Cam toate magazinele dispun de grămezi de bannere și link-uri. Plus ca ai opțiunea geniala de a importa din feed. (chiar dacă și celelalte oferă acest lucru).

Deci dacă doriți să încercați afilierea, începeți cu Piața Digitală.

Mai multe detalii despre temă găsiți aici.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.