Agatha si Blestemul lui Istar pe Epic Drama
Postul de televiziune Epic Drama va difuza sambata, 26 iunie, de la ora 22 filmul Agatha si blestemul lui Istar (Agatha and the Curse of Ishtar), conform unui comunicat remis de reprezentantii postului catre media-max.ro.

Acesta este un film realizat in 2019 si regizat de Sam Yates. Agatha si Blestemul lui Istar este un film produs de Tom si Emily Talton, sot si sotie. Filmul prezinta o parte din povestea de viata a scriitoarei Agatha Christie.

Agatha Christie este o scriitoare cu cateva dintre cele mai bine vandute volume. Ea a scris carti de fictiune si a avut peste 2 miliarde de vanzari. In acest film, rolul Agathei este jucat de actrita Lindsey Marshal iar rolul lui Max Mallowan este jucat de actorul Jonah Hauer King.

Povestea filmului pe scurt: In 1928 o echipa de arheologi britanici descopera o serie de artefacte babiloniene antice, inclusiv o tableta cu blestemul lui Istar. Aceste descoperiri sunt facute in sudul Irakului de catre o echipa condusa de Leonard Woolley si asistentii sai Max Mallowan si Pearl. In acea perioada se afla in Irak si scriitoarea Agatha Christie, care era proaspat divortata de Archibald. Agatha il intalneste pe Max in Bagdad, scriitoarea aflandu-se acolo in cautarea de descoperiri culturale si pentru liniste. Agatha si Max se intalnesc dintr-o intamplare in care ea ii salveaza viata tanarului arheolog Max. Acesta este ranit de un glont. Intalnirea dintre Agatha si Max Mallowan se produce in a 2-a calatorie in Orientul Mijlociu a scriitoarei.

Actrita Lyndsey Marshal a mai jucat intr-un film misterios cu detectivi si anume in productia Cu cartile pe masa. Rolul din filmul Cu cartile pe masa a ajutat-o mult pe actrita si pentru rolul ei din Agatha si blestemul lui Istar.

Agatha si Blestemul lui Istar pe Epic Drama

Aghata Christie si Max Mallowan au fost casatoriti timp de 46 de ani. Ca varsta, Max era mai mic decat Agatha cu 14 ani. Max era un arheolog britanic specializat in istoria antica a Orientului Mijlociu iar cei doi au fost inobilati.

Epic Drama este detinut de compania Viasat World si difuzeaza seriale si filme de epoca. Epic Drama a fost lansat in decembrie 2017 iar Viasat World mai detine in Romania canalele: Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History, TV 1000.
Epic Drama se afla in grilele celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara: Digi, Vodafone, Orange, Telekom, Focus Sat.

Recent, Viasat Word a anuntat ca a prelungit acordul de retransmisie a canalelor sale cu Digi pentru pietele din Romania si Ungaria.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.