Prima TV va avea un nou logo
CNA a aprobat astazi solicitarea venita din partea companiei Clever Business Transilvania pentru modificarea logo-ului/siglei postului Prima TV.

Dupa multiple noutati aduse grilei de programe, Prima TV schimba si logo-ul, sigla devenind transparenta, dupa cum vedem mai jos. Va avea si inscripta HD. Ultima data, sigla Prima TV a fost schimbata in 2015, fiind utilizata pana in prezent.

Avand in vedere ca sigla trimisa catre CNA abia se vedea, fiind foarte transparenta, reprezentantul Prima TV a mentionat in sedinta CNA ca pe ecran se va vedea foarte bine. Solicitarea a fost aprobata in sedinta CNA in unanimitate. Nu a fost mentionat cand se va vedea la TV noua sigla Prima TV insa vom actualiza articolul cand se va intampla acest lucru.

Pe parcursul ultimelor luni au primit un nou design si site-urile clever-media.ro si primatv.ro.

Reamintim ca licenta audiovizuala a postului Prima TV a fost preluata anul trecut de Clever Business Transilvania, companie controlata de omul de afaceri Adrian Tomsa, care detine prin grupul Clever Media si alte licente pentru posturile Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4k, Look Sport+, Profit.ro, Agro TV, Cinemaraton si Comedy Est.

Din momentul preluarii licentei de catre Clever Business Transilvania, postul a inceput emisia in format HD, fiind preluat de operatorii principali de televiziune prin satelit. Au fost anuntate emisiuni precum Selly Show, Focus la prima ora, Insider politic, Darul cartii, Supernanny sau telenovela Ringo.

De asemenea, la solicitarea reprezentantilor postului (solicitare trimisa catre CNA in 2012), Prima TV nu a mai fost inclusa in lista must carry a anului 2021.

Actionariatul postului Prima TV ramane nemodificat, fiind detinut de Tomsa Gheorghe Adrian (65%), Clever Media Network (25%, companie detinuta tot de Adrian Tomsa) si Nicoara Maria (10%).

Tot astazi a fost aprobata solicitarea pentru un nou program lifestyle si anume Life Style TV, licenta detinuta de SC Alb Negru TV SRL, avand asociat unic pe Ionut Samoila.

Update 28.01.2021: Sigla postului Prima TV a fost schimbata;

Update 18.01.2022: In cursul sedintei CNA de astazi a fost aprobata solicitarea venita din partea reprezentantilor Clever Business Transilvania pentru modificarea siglei Prima TV, aceasta este noua sigla:

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

17 COMENTARII

  1. In cursul sedintei CNA de astazi a fost aprobata solicitarea venita din partea reprezentantilor Clever Business Transilvania pentru modificarea siglei Prima TV, puteti vedea sigla mai sus, in articol.

  2. Ăia de la CNA au votat noua siglă a celor de la Prima TV fără să o vadă ! Reprezentantul Clever Media s-a scuzat, spunând că pe televizor se vede bine