Agentul de noapte – sezonul 2 Netflix
Agentul de noapte (The night agent) este un nou serial de actiune / thriller ce a generat foarte mult interes pe platforma Netflix iar in acest articol vom mentiona informatiile obtinute despre posibilitatea reinnoirii seriei cu sezonul 2. Serialul a fost creat de Shawn Ryan (nominalizat la un premiu Emmy cu The Shield – 2002), dupa nuvela omonima scrisa de Matthew Quirk.

In Agentul de noapte, in rolul principal il vedem pe agentul FBI Peter Sutherland (Gabriel Basso), pe masura ce este aruncat intr-o conspiratie ce priveste o cartita in interiorul guvernului SUA. Pentru a salva natiunea, Peter porneste intr-o vanatoare pentru a prinde tradatorul, pe masura ce lucreaza cu fosta-CEO Rose Larkin (Luciane Buchanan), protejand-o de cei care i-au ucis unchiul si matusa.

Primul episod il arata pe agentul FBI Peter Sutherland pe masura ce lucreaza in tura de noapte. El primeste un apel in urma caruia ii este incredintata raspunderea de a o proteja pe experta in securitate cibernetica, Rose.

Rolul principal este interpretat de Gabriel Basso (Super 8 – 2011, The Kings of Summer – 2013, Hillbilly Elegy – 2020). In serial vom vedea si actorii Luciane Buchanan (The New Legends of Monkey – 2018), Fola Evans-Akingbola (Siren – 2018), Sarah Desjardins (Yellowjackets – 2021, Riverdale – 2017), Eve Harlow (Cei 100 – 2014), Phoenix Raei (Clickbait – 2021, Stateless – 2020), Enrique Murciano (Black Hawk Down – 2001), D.B. Woodside (a interpretat rolul lui Amenadiel in serialul de succes marca Neflix, Lucifer) si altii.

Agentul de noapte – sezonul 2 Netflix

Agentul de noapte a fost adaugat pe Netflix pe 23 martie iar in primele zile de la lansare a aratat un interes foarte mare pentru abonati. In Romania ocupa primul loc in topul Netflix al celor mai vizionate seriale. Pe IMDb a obtinut nota 7.6 din aproape 6.000 de recenzii si se afla pe locul 383 in topul IMDb al celor mai populare seriale ale momentului.

Primul sezon are 10 episoade.
Nu a fost confirmata inca reinnoirea serialului cu sezonul 2 insa, avand in vedere numarul mare de vizualizari, sunt sanse mari sa vedem episoade noi. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii noi.

Update 01.04.2023: Netflix a confirmat reinnoirea serialului Agentul de noapte cu sezonul 2, episoadele noi vor fi adaugate anul urmator;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII