Bucataria TV – un nou canal generalist
In cadrul sedintei CNA din 16 ianuarie 2024, societatea Seraphim Media Group SRL din Bucuresti a cerut si primit din partea Consiliului National al Audiovizualului licenta TV pentru canalul Bucataria TV. Actionarul majoritar al postului Bucataria TV este Raducanu Alexandru cu 95%, diferenta de 5% fiind detinuta de Preda Alina Ioana. Raducanu Alexandru este actionar si la societatea care detine Canal 33. In cadrul proiectului sunt implicati, de asemenea, Robert Turcescu si Liviu Mihaiu.

Iata ce am aflat despre noul proiect Bucataria TV. Postul va fi difuzat doar in format HD si a primit licenta tematica – generalist. Investitia suportata de actionarul majoritar va fi de 100.000 de euro. Bucataria TV va folosi studiourile postului Canal 33.

Grila Bucataria TV va fi compusa din: 90% productii proprii si 10% productii ale altor producatori, 80% din continutul media al postului va fi alcatuit din productii romanesti, 90% din continutul postului va fi alocat productiilor europene. Grila va fi compusa din filme artistice romanesti ce vor fi difuzate in segmentul orar de seara, vor fi difuzate filme romanesti de arta, emisiuni, reality show-uri, stiri si informatii si emisiuni gastronomice.

Bucataria TV – un nou canal generalist

In zilele de weekend, Bucataria TV va difuza si muzica de petrecere. Postul va emite 24 de ore din 24, 7 zile din 7 cu doar 7 ore de reluari pe zi. Aceste reluari vor fi difuzate in intervarul orar 00:00-7:00. Bucataria TV se doreste a fi un proiect educativ pe segmentul mancarii sanatoase prezentand retete, sfaturi si diete care sa conduca spre un stil de viata sanatos.

Iata cateva emisiuni inedite care vor fi difuzate pe Bucataria TV: Horoscopul in bucate, Distrugatorii de diete, Mananci si slabesti, Fitness in bucatarie, Fructul zilei, La piata cu dom primar, Folclor culinar, Bucatareasa de la pagina 3 si altele.

La intrebarea unui reprezentant CNA daca crede ca Bucataria TV va fi preluat de cablisti, Alexandru Raducanu a declarat printre altele ca are o relatie buna cu doi dintre cablisti insa al treilea mare operator de cablu va trebui sa respecte legislatia si sa introduca Bucataria TV in grila. Alexandru Raducanu face referire la RCS & RDS (Digi) care la inceputul anului trecut a scos din grila nationala Canal 33 introducandu-l doar in grila regionala (in judetele cu etnici maghiari).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII