Ai incredere in mine – serial Focus Sat TV
Focus Sat incepe anul cu difuzarea serialului Ai incredere in mine (Trust me – 2017).

Cath Hardacre (Jodie Whittaker) este o asistenta medicala muncitoare si profesionista care isi pierde locul de munca dupa ce reclama managementului practicile neprofesionale vazute la locul de munca. Ea este fortata sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a isi intretine fiica.

Din disperare, Cath profita de oportunitate pentru a fura identitatea celei mai bune prietene ale sale ca doctor si incepe o noua viata in Edinburgh. Ea se ingroapa din ce in ce mai mult in noua identitate si realizeaza ca poate obtine tot ceea ce isi doreste.

Vechea ei viata ii ameninta noua identitate si ramane de vazut cat de departe va fi dispusa sa mearga pentru a-si proteja noul personaj.

Jodie Whittaker interpreteaza rolul principal, printre cele mai cunoscute roluri ale actritei se numara rolul doctorului din cunoscutul serial Doctor Who (va reveni in 2022 cu un nou sezon). Actrita a aflat ca a primit rolul din Doctor Who in timp ce se afla pe platourile de filmare ale serialului Trust me. A avut roluri si in productiile Broadchurch (2013) si Attack the Block (2011).

Din distributia serialului fac parte si actorii Alfred Enoch (a interpretat rolul lui Dean Thomas in filmele Harry Potter), Emun Elliott (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens – 2015, Prometheus – 2012), Katie Clarkson-Hill (Hanna – 2019), Lois Chimimba (The One – 2021, Vigil – 2021), Sharon Small (About a Boy – 2002), John Hannah (Four Weddings and a Funeral – 1994, The Mummy – 1999, Spartacus – 2010) sau Ashley Jensen (Extras – 2005, pentru care a fost nominalizata la un premiu Emmy).

Ai incredere in mine – serial Focus Sat TV

Serialul Ai incredere in mine a fost creat de Dan Sefton, are doua sezoane si un numar total de 8 episoade difuzate intre 2017 – 2019. Focus Sat TV va difuza acest serial de luni, 3 ianuarie 2022, de la ora 21:30, urmand sa se vada cate doua episoade in fiecare zi de luni si joi. Televiziunea va difuza ambele sezoane.

Pe IMDb, serialul Ai incredere in mine a obtinut nota 7 din aproximativ 2.700 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.