Ingerasul – serial redifuzat de Happy Channel
Serialul de succes Ingerasul (Carita de ángel – 2000), cu indragitul personaj Dulce Maria va fi redifuzat in curand de Happy Channel. Ingerasul este o telenovela mexicana produsa de Nicandro Díaz González (Raze de luna – 2018, Suflet rebel – 1999) pentru Televisa. Serialul este o adaptare a productiei argentiniene Papá corazón din 1973, productie dupa care a fost realizata si telenovela Mundo de juguete in 1974, aceasta din urma avand un numar impresionant de episoade, 605.

Rezumat telenovela Ingerasul / Carita de ángel
Dulce Maria (Daniela Aedo) este o fetita de 5 ani simpatica, plina de compasiune si bucurie. Dupa moartea mamei sale, tatal lui Dulce Maria, Luciano Larios (Miguel de León), devine depresiv si pleaca in strainatate, lasandu-si fiica in urma. Dulce Maria ajunge la o scoala catolica pentru fete numita Reina de America, unde este ingrijita de unchiul sau Gabriel (Manuel Sava) care este preot, si de maicile de acolo.

Singura ruda care o viziteaza pe Dulce Maria este matusa Estefania (Nora Salinas). Majoritatea maicilor o adora pe Dulce Maria si sunt participante in giumbuslucurile realizate de aceasta.

Personajul principal al telenovelei este interpretat de Daniela Aedo (Fructul oprit – 2009) insa vom vedea si alti actori precum Lisette Morelos (Legea iubirii – 2018, Chemarea destinului – 2016, Complicea – 2014, Suflet rebel – 1999), Miguel de León (fostul sot al Gabrielei Spanic), Libertad Lamarque (Uzurpatoarea – 1998), Silvia Pinal (Focul iubirii – 2008, Amantii – 2003), Nora Salinas (a jucat alaturi de Silvia Pinal in Focul iubirii) si altii.

Cate episoade are telenovela Ingerasul?
In perioada 2000 – 2001 au fost difuzate 175 de episoade.

Pe IMDB, productia are aproape 400 de recenzii si nota 7.1. Este considerata o drama cu secvente de comedie care poate fi vizionata de intreaga familie, inclusiv de copii. Ingerasul este una dintre cele mai indragite telenovele atat in Romania cat si in strainatate, atat pentru scenariu cat si datorita personajului Dulce Maria.

Ingerasul – serial redifuzat de Happy Channel
Happy Channel va difuza aceasta productie din 30 mai, de la ora 07:45. Telenovela a mai fost difuzata de Happy Channel la inceputul anului trecut.

Update 23.06.2021: Din 26 iunie, Happy Channel va difuza cate 4 episoade sambata si cate 3 episoade duminica;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU