Telekom mareste viteza pe FTTH la abonamentul de internet fix L la 1000Mbps download si 500Mbps upload

Telekom Romania mareste din data de 23.08.2018 viteza de internet fix la 1000 Mbps download si 500 Mbps upload pentru abonatii pachetului L. Astfel, Telekom si UPC sunt cele doua companii din Romania care ofera internet de mare viteza cu latimea de banda de pana la 1Gbps.
Dupa ce Telekom a umblat si reorganizat masiv grilele de programe (exista zvonuri ca se vor mai face unele modificari din septembrie), de data aceasta se vine cu o veste buna, aceea de a mari considerabil viteza internetului fix prin fibra optica. Astfel, abonatii Telekom care beneficiaza (sau care se vor abona) de pachetul Internet L vor avea o viteza de download de pana la 1000 Mbps si o viteza upload de pana la 500 Mbps.

Totodata, impreuna cu pachetul de Internet L primim si o licenta pentru Norton Security Online gratuita doua luni si un router wireless inclus (unul din modelele HG8247, HG8247H sau 5655v2 AC RF).

Telekom mareste viteza pe FTTH la abonamentul de internet fix L la 1000Mbps download si 500Mbps upload

Momentan nu avem informatii daca se vor modifica inclusiv vitezele abonamentului Internet M (posibil sa ramana aceleasi viteze de download si upload, de pana la 100 Mbps), daca vom afla informatii si despre astfel de modificari, vom anunta aici.

Astfel, pachetele de televiziune si internet fix furnizate prin fibra optica de catre Telekom sunt:

Televiziune L + Internet L (14.5 euro pe luna)
Televiziune M + Internet L (12.1 euro pe luna)
Televiziune M + Internet M (10.6 euro pe luna)

Pe site-ul Telekom.ro in sectiunea Internet – Abonamente internet fix la pachetul Internet L apare deja actualizata viteza 1Gbps insa nu este actualizata viteza upload, care este tot 200Mbps pe site. Daca selectam Vezi detalii, o sa avem afisata viteza veche de download (500 Mbps).
Pentru abonatii Telekom pe reteaua FTTH (fibra optica pana in locatia abonatului) nu este nevoie sa se faca modificari de infrastructura/retea pentru a beneficia de viteza de 1000 Mbps download, o sa functioneze fara nicio interventie sau modificare.

Desi este o veste buna pentru abonatii pachetului L, probabil clientii care sunt abonati la pachetul M vor fi destul de dezamagiti daca viteza ramane aceeasi, diferenta de viteza intre L si M este foarte mare insa diferenta de pret nu este atat de mare incat sa reflecte diferenta de viteza.

Update 23.08.2018: Au fost actualizate noile viteze la abonamentul Internet L (atat download cat si upload) pe site-ul Telekom.

Update 23.08.2018: Am contactat reprezentantii Telekom si mi-au confirmat ca la abonamentul Internet M nu se modifica vitezele.

In cazul in care vor aparea modificari vom actualiza acest articol, pentru orice nelamurire/informatie lasati un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII