Ajut eu – proiect Antena 1
Postul de televiziunea Antena 1 anunta reluarea proiectului Ajut eu! din 29 noiembrie pana in ziua de Craciun. Prin acest proiect, Antena 1 va aduce in fata telespectatorilor cazuri sociale ale unor oameni obisnuiti iar semenii lor de pretutindeni care au posibilitatea pot indeplini visurile oamenilor neajutorati.

Telespectatorii cu visuri neimplinite sau cei care vor sa implineasca un vis pot accesa site-ul ajuteu[punct]ro si pot scrie ce vis neimplinit au sau pot dona pentru implinirea unui vis. Povestile scrise pe platforma de mai sus pot deveni reportaje zilnice in cadrul emisiunii Ajut eu!, ce va fi difuzata pe Anetna 1 din 29 noiembrie pana pe 25 decembrie.

Reportajele din cadrul acestei rubrici vor fi prezentate de Alessandra Stoicescu si vor fi difuzate in fiecare zi de la ora 11:50, inaintea jurnalului Observator de la ora 12. Campania Ajut eu! s-a lansat in 2019 si a implinit mii de visuri, de catre oameni obisnuiti, companii sau vedete. De-a lungul timpului, multe celebritati s-au alaturat campaniei Ajut eu!, printre acestea vom enumera: Nadia Comaneci, Ion Tiriac, Gina Pistol, Marian Ralea, Adriana Trandafir si altii.

Ajut eu – proiect Antena 1

Pe 29 noiembrie, Antena 1 va difuza o editie speciala a emisiunii Neata! cu Razvan si Dani. Pe 30 noiembrie, echipa emisiunii ii va sarbatori pe cei care se numesc Andrei, nume care in limba greaca inseamna viteaz. De Sf. Andrei, gasca Neata se va intrece in studioul emisiunii in probe pentru a vedea cine este cel mai viteaz dintre ei.

Pe 1 decembrie, petrecerea va continua in cadrul emisiunii Neata! cu Razvan si Dani se va prepara mancarea traditionala a romanilor de 1 decembrie si anume fasole cu ciolan la ceaun.

Emisiunea Mireasa va avea si ea editii speciale in aceste 3 zile de sarbatoare. Pe 29 noiembrie, de la ora 14, concurentii emisiunii Mireasa se vor lua la ROaST. Pe 30 noiembrie, de Sf. Andrei, in cadrul emisiunii Mireasa, concurentii vor dezbate toate superstitiile legate de nunta.

Pe 1 decembrie, concurentii se vor imbraca in port national si vor manca preparate traditionale romanesti gatite chiar in casa emisiunii Mireasa urmand sa incinga o petrecere pe muzica traditionala romaneasca cantata de interpreti invitati in emisiune.
Finala emisiunii Mireasa din acest sezon va fi difuzata pe 19 decembrie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.