Nioh 2: Complete edition – joc gratuit Epic Games
De astazi, Epic Games ofera gratuit un joc foarte interesant si anume Nioh 2: Complete edition. Pretul integral al jocului este 49.99 euro iar pana pe 16 septembrie 2021 poate fi obtinut gratuit de pe Epic Games.

Jocul Nioh 2 este un RPG dezvoltat de Team Ninja si Koei Tecmo Games si reprezinta un prequel al primului joc, Nioh. Pe PC grafica este 4k iar povestea se desfasoara in era samurailor unde jucatorii vor prelua controlul unui singuratic pe nume Hide care trebuie sa avanseze in calatoria sa luptand cu razboinici si creaturi supernaturale Yokai care infesteaza tinuturile.

Nioh 2 este considerat unul dintre cele mai bune jocuri tip soulslike iar pe masura ce avansam, obstacolele si inamicii devin din ce in ce mai greu de invins. Avem aproximativ 70 de ore de joc iar pe langa misiunile principale vom avea si multe side quest-uri, inclusiv in zone acoperite de jocul anterior.

Jocul include urmatoarele expansiuni:

  • Dragon of the North – permite accesul la regiunea Tohoku in care dragonul cu un ochi Date Masamune aduna pietrele spiritelor
  • Defiant Honor – urmarim povestea unuia dintre cei mai mari generali japonezi, Sanada Yukimora, in cadrul campaniei de iarna a asediului din Osaka
  • Bloodshed’s End – urmam campania de vara a asediului din Osaka, capitolul final al lui William

Puteti gasi aici un clip video cu gameplay-ul jocului Nioh 2 pe PC, in format 4k:

Nioh 2 este un RPG asemanator Dark Souls, ruleaza foarte bine, grafica 4k face din gameplay o experienta interesanta iar per total jocul este un upgrade al versiunii anterioare. Jocul este disponibil pe PC si PS5 insa varianta gratuita este destinata utilizatorilor PC.

Asadar, daca dorim sa jucam un RPG 4k gratuit, putem obtine jocul de pe Epic Games pana pe 16 septembrie.

Un alt joc gratuit disponibil de astazi pe Epic Games este Sheltered, un joc tip survival in care luam rolul de cap al familiei pe care trebuie sa o protejam in urma unei apocalipse. Jocul este dezvoltat de Unicube iar pretul integral este 15 euro.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre aceste jocuri in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.