Akta reduce tarifele pentru internet
In urma preluarii de catre Digi, Akta reduce tariful abonamentelor de internet atat pentru abonatii existenti, la fidelizare (prelungirea contractului), cat si pentru abonatii noi care opteaza pentru internet de la Akta.

Tarifele standard afisate pe site pentru serviciul de internet Akta sunt:
-Akta Fibra Torent – 50 Mbps – 53.5 RON (46.5 RON cu abonament de cablu TV)
-Akta Fibra Torent Plus – 100 Mbps – 73.5 RON (66.5 RON)

In anumite zone in care exista concurenta, Akta a oferit preturi mai reduse fata de cele afisate pe site iar promotional, pretul serviciului de internet afisat pe site este 23 RON (nu se specifica daca este abonamentul de 50 Mbps sau 100 Mbps).

In urma tranzactiei Digi (RCS – RDS) – Akta, compania preluata reduce tarifele clientilor existenti care prelungesc contractul sau clientii noi care se aboneaza la serviciul de internet. In acest moment nu avem informatii daca noile tarife reduse sunt aplicate si clientilor existenti care inca mai au perioada contractuala cu Akta. Acestea sunt noile tarife ale serviciului de internet Akta:
-Akta Fibra Torent – 50 Mbps – 13 RON
-Akta Fibra Torent Plus – 100 Mbps – 15 RON

Akta reduce tarifele pentru internet
Pentru a verifica daca se poate reduce valoarea abonamentului de internet si in cazul vostru, va recomand sa sunati la relatii cu clientii Akta la numarul 0377778899, urmand sa fiti informati de catre un agent call center.
Vom anunta daca apar modificari de pret si in ceea ce priveste serviciul de televiziune prin cablu.

Abonatii care semneaza un contract cu Digi, vor beneficia de serviciul de internet conform ofertei in vigoare Digi. Abonamentele Digi sunt urmatoarele, in functie de zona (urbana sau rurala, pachetele Populare sunt in zona rurala iar restul pachetelor sunt in zona urbana):

 • Fiberlink 300 (300 Mbps download – 30 RON)
 • Fiberlink 500 (500 Mbps download – 35 RON)
 • Fiberlink 1000 (1000 Mbps download – 35 RON)
 • Fiberlink Popular (300 Mbps download – 17 RON)
 • Fiberlink Gigabit Popular (500/940 Mbps, in functie de zona – 25 RON)

Voi cat platiti in prezent pentru serviciul de internet Akta si in ce localitate?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

16 COMENTARII

 1. Buna ziua! Ma intereseaza un abonament de internet pentru localitatea Vâjaitoarea, com Tataranu jud Vrancea .Ce prețuri aveti si in primul rand dacă aveți acoperire în zona respectivă. Multumesc anticipat.

 2. Eu dețin un abonament Alte care nu functioneaza 36 de ore.
  Am sunat de 6 ori până acum iar operatorii call center imi spun sa astept un tehnician zonal cate dr 37 de ore nu a mai ajuns.
  Nu stiu cui sa ma mai adresez.
  Oare as putea suna la digi?.
  M.ar putea ajuta?

 3. Salut, sunt interesat de un abonament la Digi internet fix și televiziune prin cablu, în Belcesti, județul Iasi, si am vorbit cu agentul de vânzări și mi-a spus ca durează pana după sărbători. Am nevoie urgent de internet fix, și nu pot sa rămân fără TV de sărbători. Cum se poate urgenta situația. Mulțumesc.

  • Salut Ionut,
   E posibil ca reteaua sa nu fie finalizata in Belcesti, Iasi deoarece pe site-ul Digi nu apare ca fiind retea fixa.
   Poti face o sesizare la relatii cu clientii Digi Iasi pentru urgentarea instalarii, numarul este 0332400401 insa sunt destul de aglomerati in aceasta perioada, toata lumea doreste inainte de sarbatori, asa ca nu mi-as face sperante prea mari.

 4. Salut, sunt interesat de un abonament la Digi internet fix și TV, în Belcesti, județul Iasi și am vorbit cu agentul de vânzări și mi-a spus ca poate dura pana după sărbători. Nu știu ce sa fac. Am nevoie urgent de internet fix și de sărbători nu vreau sa rămân fără TV.

   • Am doar cablu tv de la ei, internet am de la Telekom. Așteptam cu preluarea Akta sa trec pe Digi, dar cred că mai durează un an până să vina cu rețeaua, daca cei de la Akta, fac in continuare abonamente, pe 1 an.

   • Oferta noua! Până în prezent am cablu de la Akta și net de la Telekom. Odată cu preluarea Akta de către Digi speram să fac abonament pe Digi, dar credca mai durează un an până vor veni cu rețeaua lor, daca cei de la Akta fac in continuare abonamente pe un an.

    • Aveti idee cat va costa fiecare serviciu acum? Intelesesem ca ar fi 15 lei noua oferta pentru abonatii Akta pentru internet, asta ar insemna 34 de lei pentru cablu TV?