A 8-a zi – mini serial turcesc TDC
Timeless Dizi Channel (TDC) va difuza o mini serie turceasca numita A 8-a zi (8 Gun – 2018).

Rezumat serial A 8-a zi

Studenta Bahar Yuksel (Burcu Biricik) este o tanara inteligenta, frumoasa si plina de viata, crescuta de o familie bogata. Viata perfecta alaturi de sotul ei este data peste cap atunci cand mama sa, angajata ca programator intr-o companie numita Lotus, este ucisa. Bahar trece rapid de la o viata roz la una neagra iar persoanele care i-au ucis mama, intentioneaza sa o ucida si pe Bahar. Aceasta incearca sa ramana in viata in timp ce investigheaza moartea mamei sale.

In aventurile sale, Bahar intalneste o persoana la care nu se astepta si ajunge sa colaboreze cu Hayati Sahin (Musa Uzunlar), un fost mafiot, cu care ajunge sa fie intr-o stransa legatura, doua persoane din lumi total diferite. Datorita lui Bahar, Hayati descopera bunatatea din interiorul sau in timp ce Bahar isi infrunta partea intunecata. Cei doi impartasesc un scop comun, Sehnaz.

Din distributia serialului fac parte actori precum Burcu Biricik (Chestiune de onoare – 2014, Operation Cicero – 2019, Kuzgun – 2019, Hayat Sarkisi – 2016), Musa Uzunlar (Poyraz Karayel – 2015, Fatmagül’ün Suçu Ne? – 2010, Subat – 2012), Bugra Gülsoy (Stranger in My Pocket – 2018, Ask Yeniden – 2015), Ceyda Düvenci (Everything’s Gonna Be Great – 1998, Enes Batur – 2018, Dragon Trap – 2010), Yigit Kirazci (50M2 – serial nou disponibi pe Netflix), Sermet Yesil (Kosmos – 2009, Subat – 2012, Leyla and Mecnun – 2011) sau Nazan Ayas.

A 8-a zi – mini serial turcesc TDC
Mini serialul A 8-a zi are 8 episoade si va fi difuzat de TDC de luni, 12 aprilie 2021, de la ora 17:45.

Timeless Dizi Channel este unul dintre posturile de televiziune care difuzeaza seriale turcesti (drame) in Romania. Acest post nu este disponibil in grila de programe Digi (RCS & RDS). Kanal D, Happy Channel si Pro 2 sunt alte posturi care difuzeaza seriale turcesti iar acestea 3 sunt in grilele tuturor operatorilor mari de televiziune prin cablu.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII