Akta va lansa aplicatia online AktaTV

Dezvoltatorii Akta pregatesc o aplicatie online pentru vizionarea programelor din grila Akta, aplicatie asemanatoare HBO GO, Digi Online, Orange GO, etc. Aplicatia inca nu este finalizata, dezvoltatorii Akta inca lucrand pentru finalizarea platformei TV.

In acest moment aplicatia poate fi descarcata din Google Play (este Unreleased), putem sa ne cream un cont folosind datele Akta si putem sa lasam feedback programatorilor aplicatiei pentru a semnala eventuale probleme si pentru a lasa sugestii.

Un aspect foarte interesant este posibilitatea de a inregistra emisiuni, de exemplu utilizatorii platformei Digi Online nu au aceasta posibilitate.

Bineinteles, pe AktaTV vom avea si o sectiune pentru ghidul de programe.

Pentru a putea utiliza platforma AktaTV trebuie sa avem un cont creat, o putem face fie direct din aplicatia AktaTV de pe dispozitivul mobil, fie din sectiunea Contul Meu de pe site-ul oficial Akta.ro.

AktaTV ofera disponibile doua posturi pentru vizionare momentan, Cinemaraton si Akta Info, ambele posturi fiind detinute de catre Akta.

Programele disponibile pe platforma online Akta TV sunt: Akta Info, Arcadia, Cinemaraton, Cinethronix, Romania TV, Agro TV, Fishing & Hunting Channel, Duck TV, Profit.ro, AutoMotorSport, Favorit TV, National 24 Plus, National TV, Medika TV;

Pentru moment, avem disponibile doar trei optiuni in aplicatia AktaTV:

 • Canale TV;
 • Despre;
 • Iesire;

AktaTV poate sa fie folosita atat pe un dispozitiv mobil cu sistem de operare Android (momentan aplicatia nu este disponibila pe dispozitivele cu iOS insa urmeaza sa poata fi folosita si de utilizatorii produselor Apple) cat si online pe site-ul akta.ro.

Momentan singurele optiuni disponibile in timpul redarii unui program tv sunt fullscreen si volum, nu avem optiune pentru a selecta calitatea redarii (480p, 1080p, etc.).

In dreptul fiecarui program tv avem optiunile:

 • Play (redare);
 • Ghid TV (iconita cu 4 linii orizontale);
 • Arhiva (posibilitatea de a reda din arhiva o emisiune/un film);

Update 17.08.2018: Aplicatia functioneaza bine in ceea ce priveste navigarea intre meniuri insa sunt perioade frecvente in care nu se incarca cele doua posturi. Practic, ceea ce ar trebui sa faca nu prea face.

Astazi nu a functionat redarea celor doua programe disponibile pe aplicatia AktaTV pentru aproximativ o ora.

De asemenea, toata ziua nu a functionat optiunea de a reda din Arhiva.

Update 19.08.2018: Acum functioneaza optiunea de a reda din Arhiva, aceasta este o optiune foarte interesanta, se pare ca toate emisiunile sunt salvate automat intr-un cloud Akta (nici macar nu este nevoie sa consumam din spatiul nostru de stocare pentru inregistrare, totul se face automat de catre ei). Arhiva este disponibila pentru ziua precedenta (de exemplu, astazi putem viziona toate emisiunile din ziua de ieri).

Update 30.08.2018: De astazi sunt disponibile pe platforma Akta TV programele Arcadia, Cinethronix si Romania TV;

Update 31.08.2018: Astazi au intrat pe platforma online Akta TV programele Comedy Est si DaVinci;

Update 09.10.2018: Astazi au intrat pe aplicatia AktaTV online programele Kiss TV, Magic TV si Rock TV;

Update 16.10.2018: Incepand cu data de astazi avem disponibile in aplicatia AktaTV online programele Agro TV, Fishing & Hunting Channel, Duck TV si Profit.ro; Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Update 26.10.2018: De azi este disponibil si programul AMS pe AktaTV online; Multumim lui Lucian pentru informatii;

Update 13.11.2018: Astazi au intrat pe platforma AktaTV online programele Favorit TV, National 24 Plus si National TV; Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Update 05.12.2018: Cinemaraton si Comedy Est sunt libere la vizionare pana la finalul anului acesta indiferent de furnizorul de internet, nici macar nu trebuie sa avem un cont creat, putem folosi utilizatorul cinemaraton@akta.ro si parola cinemaraton.

Update 17.12.2018: De astazi avem disponibile programele HBO1, HBO2 si HBO3 pe aplicatia AktaTV online; Programele HBO sunt disponibile doar persoanelor care au optat pentru aceasta extraoptiune, daca nu platim pentru HBO primim mesajul „Programul pe care doriti sa-l vizionati se afla intr-un pachet suplimentar. Daca doriti sa va abonati la acest serviciu, va rugam sa apelati centrul de relatii cu clientii la tel. 0377778899”.

Update 18.12.2018: In grila AktaTV online au intrat programele Cinemax si Cinemax 2, posturi disponibile abonatilor la extraoptiunea Maxpak. Multumim lui Alin pentru informatii;

Update 21.12.2018: Pe aplicatia AktaTV este acum disponibil si programul Canal 33; Multumim colegului Bebe pentru informatii;

Update 05.03.2019: Medika TV este de azi disponibil pe platforma AktaTV online; Ii multumim lui Alin pentru informatii;

In cazul in care sunteti deja utilizatorii unor alte platforme tv/platforme de filme online precum HBO GO, Digi Online, Orange TV GO, Horizon GO si altele, puteti analiza ce va place cel mai mult la aceste platforme si sa lasati sugestii dezvoltatorilor Akta (acestia pot fi contactati si prin e-mail la adresa googledev @ akta.ro) in vederea imbunatatirii platformei Akta TV. Consider ca perioada in care se afla in teste este perioada in care analizeaza cat mai multe sugestii si rezolva cat mai rapid eventualele probleme aparute.

Pentru orice nelamurire sau problema intampinata cu noua platforma lansata in teste de catre Akta, lasati un comentariu.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

18 COMENTARII

 1. Bună seara, dacă totuși a-ți făcut aplicația, eu personal a-și vrea și programe precum history, ProTV, antena 1,. Dacă se poate ca fiecare sa poată opta la un pachet online pe telefon cu programe. Bineînțeles contracost. Și după părerea mea vor fi destui. Eu unul chiar vreau.

  • Buna seara,
   Noi nu reprezentam compania Akta, doar oferim informatii.
   Pe masura ce vor fi introduse programe noi vom actualiza acest articol. De asemenea, pentru programe noi puteti face o sugestie la serviciul de relatii cu clientii Akta.