Doctor Slump – va avea sezonul 2?
Doctor Slump este unul dintre cele mai noi seriale coreene adaugate pe Netflix, serialul a captivat fanii inca de la primele episoade, nefiind disponibil integral. In acest articol vom mentiona cum se vad episoadele pe Netflix si ce informatii exista despre sezonul 2.

Doctor Slump este o serie romantica de comedie si prezinta povestea a doi doctori straluciti care, desi erau rivali in scoala, soarta ii aduce impreuna si fiecare reprezinta consolarea celuilalt atunci cand ajung jos.

Primul episod il prezinta pe Yeo Jeong-woo in ipostaza in care, dupa o cariera de succes drept chirurg plastician, are viata data peste cap.

In acest serial putem vedea actorii Park Hyung-sik (Strong Girl Bong-soon – 2017), Park Shin-Hye (Apelul – 2020), Jang Hye-jin (a avut un rol in filmul castigator a 4 premii Oscar, Parasite), Hyun Bong-sik (Creatura din Gyeongseong – 2023), Song Ji-woo (Iubesc sa te urasc – 2023, Timpul te cheama – 2023, Gloria razbunarii – 2022), Yoon Park, Dong-min Oh (The Interest of Love – 2022), Yoon Sang-hyeon si altii.

Doctor Slump – va avea sezonul 2?

Serialul Doctor Slump a fost adaugat pe Netflix din 27 ianuarie si are cate un episod disponibil in fiecare sambata si duminica. Primul sezon are 16 episoade iar ultimul episod al sezonului va fi difuzat pe 16 martie 2024.

In ceea ce priveste sezonul 2, reprezentantii serialului nu au confirmat inca daca vom vedea episoade noi insa este foarte devreme pentru acest lucru, mai ales pentru ca au fost adaugate doar 2 episoade ale primului sezon. O decizie poate fi luata cel putin dupa adaugarea integrala a primului sezon, avand in vedere ca printre cei mai importanti factori pentru reinnoirea unui serial sunt numarul de abonati care vizioneaza serialul si numarul de ore vizionate.

Daca am vedea sezonul 2, probabil noile episoade vor fi adaugate la finalul lui 2024 sau inceputul lui 2025, avand in vedere ca seriile coreene asemanatoare seriei Doctor Slump nu au nevoie de mult timp pentru filmare si productie.

Pe IMDb a obtinut nota 8.1 din 125 recenzii si are indicele de popularitate 2,503. Pe Netflix ocupa locul 3 in top 10 seriale vizionate in Romania, dupa miniseria Destramarea iluziilor care inca se afla in top si inainte de Yellowstone, care a coborat cateva pozitii.

Pana atunci, ce parere aveti despre noul serial coreean Doctor Slump?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.