Akta va majora pretul abonamentelor

Akta va majora abonamentele furnizate din luna februarie 2019 ca urmare a taxei impuse de guvern pe telecomunicatii, majorarea abonamentelor ar urma sa se faca incepand cu luna urmatoare.

Majorarea pretului abonamentelor in reteaua Akta se va face dupa cum urmeaza:

  • Akta Analog: pretul se va mari cu 2 lei;
  • Akta Digital: pretul se va mari cu 2 lei;
  • Akta Internet: pretul se va mari cu 1 leu doar in zonele in care nu exista concurenta; in zonele in care exista concurenta pretul abonamentului de Internet ar ramane la fel insa vom reveni cu informatii concrete in cazul in care se va schimba ceva in acest sens;

Akta va majora pretul abonamentelor

Akta va majora preturile la scurt timp dupa ce compania Digi a anuntat marirea preturilor pentru majoritatea serviciilor furnizate, inclusiv pentru echipamentele oferite in chirie. Pe langa Digi, inclusiv compania UPC a anuntat marirea preturilor acum aproximativ o luna.

Serviciile Akta sunt destul de slabe comparativ cu ceilalti operatori de televiziune si internet iar preturile sunt ridicate, majorarea abonamentelor din luna februarie ar putea reduce numarul de abonati Akta, in special in zonele in care exista concurenta. Informarea abonatilor se va face prin scrisori de instiintare, acestia avand posibilitatea sa rezilieze contractul in termen de maxim 30 de zile de la data notificarii in cazul in care nu sunt de acord cu aceste conditii.

O alta stire importanta in ceea ce priveste Akta reprezinta eliminarea din grila de programe a posturilor National Geographic SD/HD si Nat Geo Wild SD/HD, acestea fiind inlocuite de programele DocuBox SD/HD.

Akta va majora pretul abonamentelor

In prezent, Akta are in desfasurare o oferta de iarna valabila pana la 28 februarie 2019 conform careia clientii noi Akta vor beneficia de una din urmatoarele promotii:

  1. Reducere 50% pentru 6 luni de abonament; reducerea se aplica serviciilor serviciilor de televiziune prin cablu (analog sau digital), internet si telefonie mobila; In plus, avem 12 luni gratuit pachetul Akta Digital HD. Promotia este disponibila si pentru clientii care migreaza de la televiziune analogica la televizune digitala;
  2. Telefon mobil Alcatel 1016D la 1 leu pentru clientii care se aboneaza la telefonie mobila;

Promotia nu este valabila pentru clientii care au reziliat contractul in ultimele 6 luni, pentru a evita rezilierea contractului si reabonarea pentru a beneficia de aceasta oferta. Oferta 1 si Oferta 2 nu sunt cumulabile si sunt disponibile doar pentru contractele semnate pe 24 luni.

Ii multumim colegului Bebe pentru informatii;

Voi ce parere aveti despre marirea preturilor in reteaua Akta?

Update 14.01.2019: Scumpirea serviciilor Akta se aplica din luna ianuarie, clientii deja au primit factura cu pretul marit; Ii multumim lui vasi pentru informatii;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

4 COMENTARII