Akta va majora pretul abonamentelor

Akta va majora abonamentele furnizate din luna februarie 2019 ca urmare a taxei impuse de guvern pe telecomunicatii, majorarea abonamentelor ar urma sa se faca incepand cu luna urmatoare.

Majorarea pretului abonamentelor in reteaua Akta se va face dupa cum urmeaza:

 • Akta Analog: pretul se va mari cu 2 lei;
 • Akta Digital: pretul se va mari cu 2 lei;
 • Akta Internet: pretul se va mari cu 1 leu doar in zonele in care nu exista concurenta; in zonele in care exista concurenta pretul abonamentului de Internet ar ramane la fel insa vom reveni cu informatii concrete in cazul in care se va schimba ceva in acest sens;

Akta va majora pretul abonamentelor

Akta va majora preturile la scurt timp dupa ce compania Digi a anuntat marirea preturilor pentru majoritatea serviciilor furnizate, inclusiv pentru echipamentele oferite in chirie. Pe langa Digi, inclusiv compania UPC a anuntat marirea preturilor acum aproximativ o luna.

Serviciile Akta sunt destul de slabe comparativ cu ceilalti operatori de televiziune si internet iar preturile sunt ridicate, majorarea abonamentelor din luna februarie ar putea reduce numarul de abonati Akta, in special in zonele in care exista concurenta. Informarea abonatilor se va face prin scrisori de instiintare, acestia avand posibilitatea sa rezilieze contractul in termen de maxim 30 de zile de la data notificarii in cazul in care nu sunt de acord cu aceste conditii.

O alta stire importanta in ceea ce priveste Akta reprezinta eliminarea din grila de programe a posturilor National Geographic SD/HD si Nat Geo Wild SD/HD, acestea fiind inlocuite de programele DocuBox SD/HD.

Akta va majora pretul abonamentelor

In prezent, Akta are in desfasurare o oferta de iarna valabila pana la 28 februarie 2019 conform careia clientii noi Akta vor beneficia de una din urmatoarele promotii:

 1. Reducere 50% pentru 6 luni de abonament; reducerea se aplica serviciilor serviciilor de televiziune prin cablu (analog sau digital), internet si telefonie mobila; In plus, avem 12 luni gratuit pachetul Akta Digital HD. Promotia este disponibila si pentru clientii care migreaza de la televiziune analogica la televizune digitala;
 2. Telefon mobil Alcatel 1016D la 1 leu pentru clientii care se aboneaza la telefonie mobila;

Promotia nu este valabila pentru clientii care au reziliat contractul in ultimele 6 luni, pentru a evita rezilierea contractului si reabonarea pentru a beneficia de aceasta oferta. Oferta 1 si Oferta 2 nu sunt cumulabile si sunt disponibile doar pentru contractele semnate pe 24 luni.

Ii multumim colegului Bebe pentru informatii;

Voi ce parere aveti despre marirea preturilor in reteaua Akta?

Update 14.01.2019: Scumpirea serviciilor Akta se aplica din luna ianuarie, clientii deja au primit factura cu pretul marit; Ii multumim lui vasi pentru informatii;

Update 18.05.2019: Akta va mari din nou preturile abonamentelor incepand cu 01 iunie 2019, preturile ar urma sa fie majorate cu 3 lei pentru abonamentul de internet si 3 lei pentru abonamentul de televiziunein zonele incare nu exista concurenta. In zonele in care exista concurenta, ar urma sa fie majorate preturile cu 2.5 lei per abonament de internet si televiziune.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

20 COMENTARII

 1. Deși plătesc la timp abonamentul ,primesc de 1 an de zile ,avize mai mari în fiecare lună! E incredibil ,parcă sunt toti niste hoti de buzunare ,nu mai afișează public ce costuri au ,cum cresc sau scad ,e un haos total ,neverificat de cine trebuie !

 2. deja întră digi peste ei care au venit cu oferte de preturi joase de tot , ex.15 lei / luna internet , în contra răspuns și akta vine cu 17lei/ luna internet ,vedem in continuare ce se intampla ,

  • Da, Digi are niste oferte foarte competitive in mediul rural, poate Akta incearca sa tina pasul cu ei insa nu vor reusi, chiar daca Akta reuseste sa ofere un pret apropiat de Digi in zonele in care exista competitie, calitatea serviciilor oricum este mai buna la Digi, timpul de rezolvare al problemelor + altele.

  • Gabriel Look Sport 1,2,3 vor fi sigur la akta pentru ca noii patroni ai companiei akta sunt cei care detin posturile look, Clever Media.

  • Eu stiam ca de luna aceasta. Dar va multumesc pentru confirmare. Se va mari cum am spus la materialul zvonuri nu ? Adica unde au concurenta se va mari abonamentul tv cu 2 lei abonamentul internetului cu 2,5 lei, iar unde nu au concurenta cu ,cate 3 lei fiecare. Adica 3 lei abonament tv si 3lei abonament internet.

 3. am o nelamurire mia venit o instiintare ca abonamentul la net creste
  ni ci nam terminat cele 6 luni cu abonament jumate iar acum vreti sa recuperati reducerea facuta
  telekom dupa ce trecusem la dvs venise cu oferta 65 lei antena+ net sa nu renunt dar am mers inainte la AKTA
  am considerat ca cu cele 6 luni redus in2 ani ies tot acolo
  se pare ca m am inselat
  am 60 zile sa renunt
  voi contacta telekom si daca au oferta buna voi renunta la dvs
  sau poate oringe

  • Noi nu reprezentam compania Akta, doar oferim informatii in limita posibilitatilor. Daca nu sunteti multumit de aceasta majorare de pret si doriti sa renuntati, o puteti face in termen de maxim 30 de zile de la data notificarii pentru a evita plata unor taxe de reziliere.

  • Despre Telekom momentan nu avem informatii clare insa este posibil sa scumpeasca si ei abonamentele, ei oricum au mai facut si inainte ceva modificari, au scumpit pachetul TV L si au bagat Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2 intr-un pachet separat pentru abonatii TV M.