Amanare emisie Smart TV, Aleph Comedy si Aleph Business
In cursul sedintei CNA de astazi, 17 noiembrie, au fost aprobate solicitarile venite din partea companiilor Smart TV Management si Aleph Media privind amanarea intrarii in emisie a celor trei posturi: Smart TV, Aleph Comedy si Aleph Business.

Aceasta este a doua solicitare de amanare aprobata de CNA pentru posturile mentionate, fiind si ultima. Daca aceste televiziuni nu vor incepe emisia cel tarziu pana pe 6.6.2020, licentele vor fi retrase.

Reprezentanta posturilor, Adriana Papureanu, a mentionat ca au fost achizitionate echipamentele necesare operarii multi-channel, astfel incat din punct de vedere tehnic sunt in regula, problema fiind din punct de vedere al resurselor umane si anume ca angajatii nu isi pot permite sa-si desfasoare activitatea la birou in aceasta perioada.

Radu Herjeu, membru CNA, a atentionat ca nu se prevede o ameliorare a crizei sanitare astfel incat pana in primavara urmatoare, cel putin, situatia va fi aceeasi, astfel incat este necesar un plan pentru a evita pierderea licentei. De asemenea, un alt membru CNA, Dorina Rusu, a mentionat ca ar trebui sa-si adapteze grila de programe situatiei actuale.

Amanare emisie Smart TV, Aleph Comedy si Aleph Business
In aceeasi sedinta, a fost solicitata retragerea licentei audiovizuale prin satelit Aleph News SD/HD. Reamintim ca Aleph News a inceput emisia pe 31 august 2020 datorita licentei audiovizuale prin retele de comunicatii electronice .

Gold FM – cumparat de fiul patronului Realitatea Plus
In aceeasi sedinta CNA a fost discutata solicitarea de preluare a licentei radio Gold FM de catre Angus Resources SRL, societate detinuta de Cosmin Andrei Gusa, fiul lui Cozmin Gusa, patronul Realitatea Plus (in trecut a detinut Realitatea TV). Anterior, licenta era detinuta de Expresiv SA (detinuta de Radoway Limited in proportie de 56.25%).

Solicitarea a fost aprobata de reprezentantii CNA cu 7 voturi pentru desi 3 voturi au fost impotriva, nemultumirile fiind generate de lipsa unui plan editorial inainte de a se prelua licenta Gold FM.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Smart TV nu cred ca o sa mai emita, nu a fost anuntat nimic de el, pare ciudat ca pentru Aleph News sa fie atata tam-tam iar pentru Smart TV care este generalist sa nu se auda nimic de el.

  2. La ce „fas” este primul canal din portofoliul lor, pot renunta la ele definitiv, sa nu mai umple grilele operatorilor cu toate alephurile… Ca poate deaceea nu este loc pentru canale de CALITATE