AMC difuzeaza filme cu Piedone (Bud Spencer)
Fanii filmelor cu actorul Bud Spencer (Piedone) pot urmari cu placere 4 filme cu acest actor. Aceste 4 filme vor fi difuzate in luna mai in, fiecare zi de vineri, pe postul AMC. Iata care sunt cele 4 filme.

Piedone lo sbirro / Piedone – comisarul fara arma (1973) – 5 mai, ora 19:50, la AMC. Inspectorul de politie Rizzo (Bud Spencer) mentine ordinea in orasul italian Napoli doar cu ajutorul pumnilor. Rizzo detesta sa foloseasca arma. Inspectorul va trebui sa opreasca o banda de traficanti de droguri din Marsilia. Aceasta banda de traficanti transportau drogurile prin Napoli cu ajutorul pestilor, introduceau pliculetele de droguri in pesti.

Filmul Piedone – comisarul fara arma are durata de o ora si 47 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Piedone a Hon Kong / Piedone la Hong Kong (1975) – 12 mai, ora 19:35. Comisarului Rizzo (Bud Spencer) i se incredinteaza un caz mai complicat in care este implicat un mafiot influent. Acest mafiot face tot posibilul ca sa il inpiedice pe inspector sa rezolve cazul. Mafiotul mituieste politistii iar acestia il invinuiesc pe Rizzo ca ar fi traficant de droguri. Pentru a ramane cu reputatia curata, Rizzo doreste sa afle cine sunt politistii corupti care i-au inscenat fapta si astfel se ia dupa firul evenimentelor, ajungand tocmai in Extremul Orient.

AMC difuzeaza filme cu Piedone (Bud Spencer)
Piedone in Hong Kong are durata de o ora si 55 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Piedone l’africano / Piedone africanul (1978) – 19 mai, ora 19:45. Comisarul Rizzo (Bud Spencer) primeste un mesaj de ajutor de la amicul sau, comisarul Caputo (Enzo Cannavale) care se afla in Africa de Sud unde dorea sa opreasca o banda de traficanti de diamante. Rizzo porneste spre Africa de Sud sa isi ajute prietenul.
Filmul are durata de o ora si 54 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Piedone d’Egitto / Piedone in Egipt (1980) – 26 mai, ora 19:50. Un profesor pe nume Coriolano Cerullo (Leopoldo Trieste) face o descoperire interesanta. Profesorul Cerullo a crescut o insecta care poate depista locuri unde se afla zacaminte de petrol. Acesta este rapit. Inspectorii Rizzo (Bud Spencer) si Caputo (Enzo Cannavale) afla ca profesorul este tinut sechestrat tocmai in Egipt. Cei doi inspectori vor pleca in Egipt sa il aduca pe profesor inapoi in Italia.
Piedone in Egipt are durata de o ora si 48 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.