Prizoniera destinului sezonul 2 si Puterea dragostei sezonul 5 – Kanal D
Postul de televiziune Kanal D vine cu o serie de surprize pentru telespectatori, in acest material vom detalia aceste surprize.

Emisiunea Puterea dragostei va avea si sezonul 5. Au inceput inscrierile pentru un nou sezon care va aduce o schimbare importanta: filmarile vor avea loc in Bucuresti, nu in Turcia, ca pana acum. Emisiunea Puterea Dragostei este prezentata de Cristina Mihaela Dorobantu, fosta concurenta Bravo, ai stil!. Sezoanele trecute au fost prezentate de Andreea Mantea. In acest moment, postul Kanal D difuzeaza sezonul cu numarul 4 care se apropie de final.

O alta informatie legata de grila Kanal D este ca serialul turcesc Prizoniera destinului – sezonul 2 – va reveni din 8 decembrie, de la ora 20. Serialul Prizoniera destinului va inlocui un alt serial turcesc, Doctorul Minune, ce se va termina pe 7 decembrie.

Rezumat Prizoniera destinului – sezonul 2
Mehdi (Ibrahim Celikkol) se va prezenta in fata instantei pentru a-si primi pedeapsa. Zeynep (Demet Ozdemir) va face tot posibilul sa ajute in continuare familia Karaca. In sezonul 2, telespectatorii vor continua sa aiba parte de rasturnari de situatie dar si de schimbari in distributie. Mehdi (Ibrahim Celikkol) va iesi din serial.

Sezonul 2 al serialului Prizoniera destinului are 31 de episoade, fiecare episod avand o durata de 2h, fara reclame, la noi va avea un numar mai mare de episoade. Pe IMDb, serialul turcesc a primit nota 6,1.

Prizoniera destinului sezonul 2 si Puterea dragostei sezonul 5 – Kanal D

O alta noutate anuntata de Kanal D o reprezinta emisiunea de stand-up comedy si improvizatie ce va fi difuzata pe canalul de YouTube, theXclusive, lansat de postul turcesc Kanal D acum aproape 1 an. Noua emisiune se numeste Amactorie si va fi difuzata pe theXclusiv din 26 noiembrie. Emisiunea Amactorie va  fi prezentata de actorul Florin  Fratila iar in fiecare editie, va improviza impreuna cu invitatii sai. Florin Fratila este de meserie actor.

Pe canalul YouTube theXclusive pot fi vizionate emisiuni exclusive ce nu sunt date pe postul Kanal D. Printre emisiunile ce pot fi vizionate online vom enumera: Munca Grea cu Catalin Cazacu, In Oglinda prezentata de Mihai Ghita, Duete  cu Alexandra si multe alte emisiuni.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.