Iarna Misterelor vine la History Channel
In acest material vom detalia cele mai interesante seriale documentare ce vor fi disponibile in luna ianuarie 2023 pe postul History Channel. Aceste documentare vor fi grupate intr-un program numit Iarna misterelor, din 3 ianuarie 2023, in serile de marti si miercuri, de la ora 21. In cadrul acestui program, telespectatorii vor putea vedea documentare despre mistere ce vor fi dezvaluite.

In cadrul programului vom urmari documentarele: Inexplicabil cu William Shatner, Explorarea insulei Oak de catre fratii Lagina, Giorgio Tsoukalos va continua investigatia despre OZN-uri in Extraterestri Antici, secretele Americii vor fi dezvaluite de Lance Reddick.

Inexplicabil cu Wiliam Shadner – in fiecare marti, de la ora 21. William Shatner continua sa cerceteze cele mai inexplicabile dar interesante povesti despre OZN-uri, disparitii misterioase sau posedari malefice. El va incerca sa desluseasca aceste povesti cu ajutorul expertilor. In cadrul serialului documentar, telespectatorii vor avea parte de reconstituiri ale povestilor, marturii de la cei implicati in poveste, totul pentru a cunoaste cu adevarat tot ce s-a intamplat si de ce s-a intamplat.

Serialul documentar Inexplicabil cu William Shatner are 4 sezoane cu un total de 64 de episoade, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Extraterestri Antici – miercurea, de la ora 21. In fiecare episod, Giorgio Tsoukalos abordeaza diverse subiecte despre OZN-uri si extraterestri cu detalii istorice. Giorgio sta de vorba cu diversi experti, de la oameni de stiinta la arheologi. Giorgio va cerceta recentele descoperiri din interiorul Marii Piramide din Egipt.

Serialul documentar Extraterstri Antici are 18 sezoane cu un total de 222 de episoade, durata fiecarui episod este de 42 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Iarna Misterelor vine la History Channel

Statele Unite ale Americii: Cartea Secretelor cu Lance Reddick – 25 ianuarie, in fiecare seara de miercuri, de la ora 21. Lance Reddick le va dezvalui telespectatorilor istoria profunda a Statelor Unite ale Americii, o istorie care a fost invaluita in mister, despre care publicul larg nu cunoaste detalii.

Serialul documentar Statele Unite ale Americii: Cartea Secretelor cu Lance Reddick are 4 sezoane cu un total de 43 de episoade, durata fiecarui episod este de 44 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Toate aceste seriale documentare fac parte din cadrul programului Iarna misterelor si vor putea fi vizionate in luna ianuarie.

History Channel se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, cum ar fi Vodafone, Orange, Digi, INES si Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.