AMC, HGTV si JimJam au intrat in grila Digi

AMC, HGTV si JimJam au intrat in grila Digi in cursul zilei acesteia, AMC a intrat in format SD si HGTV in format SD/HD in grila de programe de cablu digital RCS – RDS, alaturi de programul JimJam care inlocuieste Megamax.

AMC SD si HGTV SD/HD au intrat la Digi iar JimJam a inlocuit programul Megamax, program care se va inchide pe 31 decembrie 2019. HGTV fost anuntat de Digi inca de acum cateva zile ca va fi disponibil in grila de programe in luna ianuarie 2020 dupa ce contractul cu Discovery a fost prelungit, asa cum am anuntat in acest articol. HGTV a fost lansat in Romania intrand astazi in grila Digi.

AMC a intrat in locul dublurii Digi Sport 1. Atat AMC cat si JimJam sunt detinute de catre AMC Network International iar introducerea acestor posturi in grila de programe Digi vine dupa ce contractul intre cele doua companii a fost negociat cu succes. Aceste modificari de grila au fost efectuate in grila de cablu digital, fara sa intre si in grila de satelit (DTH).

AMC (fostul American Movie Classics) este un post creat in 1984, fiind disponibil si in Romania incepand cu noiembrie 2014. AMC produce cateva dintre cele mai faimoase seriale, precum Mad Men, Breaking Bad si The Walking Dead, fiind unul dintre cele mai apreciate posturi de filme disponibile in Romania.

Canalul AMC a fost infiintat initial in SUA in 1984 ca post premium fiind axat pe filme clasice, majoritatea produse inainte de 1950. AMC este detinut de AMC Networks International care detine si alte posturi precum JimJam, CBS Reality, Extreme Sports Channel, Film Cafe, Megamax, Minimax, Sundance TV si TV Paprika.

Voi ce parere aveti despre introducerea posturilor AMC, JimJam si HGTV in grila de programe Digi? Sunteti multumiti de aceste modificari? Pe care dintre cele 3 programe le apreciati cel mai mult?

Update: MTV Europe a intrat de asemenea in grila de programe Digi; A intrat si Radio Guerrilla la Digi; HGTV SD a intrat si in grila Digi satelit (DTH);

Update 31.12.2019: In lista de posturi radio din reteaua Digi avem de astazi disponibil si Smart Radio; AMC si JimJam vor intra si in grila de programe Digi DTH, cel mai probabil incepand de luni 06 ianuarie 2020, conform informatiilor publicate pe pagina Facebook Digi Romania;

Update 13.01.2020: AMC si JimJam au intrat in grila de programe DigiTV satelit (DTH);

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

268 COMENTARII

 1. Sunat azi 23.01.2020 ora 18:30 la relatii clienti RCS-RDS , intreb despre postul tv AMC la care operatorul imi spune faptul ca postul TV este disponibil doar pentru Digi Satelit !! In Sibiu , Timisoara si Jud. Salaj de unde am sunat nu este disponibil. Va rog frumos sa imi spuneti unde este disponibil in tara pe cablu digital. Va multumesc.

   • i.postimg.cc/fL6mML3g/visat.jpg

    Viasat Explore
    Viasat History
    Viasat Nature
    Viasat Nature HD

    A fost si un echipaj , care au zis ca daca am dat scanare automata pe toate cele 4 TV-uri din casa atuncea nu prind acest post si ei nu au ce sa faca. Este o defectiune de la Bucuresti.

    In ce judet aveti AMC ?

 2. Abia acum ,nu cu mult timp in urma,confirm si eu ca au fost introduse si pe satelit amc,poz 55,si jimjam pe 66,grila actualizata cu revenirea la setarile decodorului la cele din fabrica

 3. Nu au intrat pe satelit,cand se face update la un articol,verifica cineva si grila de satelit?am dat revenire la setarile din fabrica,si am aceleasi 130 de prg,daca erau si cele 2,imi apareau 132

     • Au intrat oficial . Le gasesti pe pozitia 55 si 66. Probabil mai sunt clienti cu receptare sd. Daca nu le ai da o revenire la setarile fabricantului. Eu am avut 2 surse SMS echipa digi Marketing si receptor satelit Amiko si am vazut pe TP-ul Focus Sat codarea digi nagra.

    • Unii dintre voi cred ca habar nu aveti cu ce se mananca tv prin satelit de la digi!!!cum mai poti face scanare manuala pe decodoarele kaon??nu poti,ca sa actualizezi grila,singura optiune este de a reveni la setarile din fabrica!!!

     • Adrian,
      Relaxeaza-te ca faci riduri, creste tensiunea, riscuri cardiace, etc.
      Tu presupui ca Alin, Gorila sau alte persoane au visat azi noapte ce model de decodor ai tu, nu?
      Sau vrei doar sa iti versi niste nervi si nu ai unde? Daca e asa, sa stii ca nu ai gasit locul potrivit.
      Si ca sa iti raspund si lasubiect, la Digi nu s-au oferit doar modele Kaon. S-au oferit si Humax si Hyundai unde se poate face scanarea manual.

  • Buna seara, cei de la relatii cu clientii Digi au raspuns ca saptamana aceasta ar intra insa nu este sigur, au mai zis o data ca va intra luni si nu a intrat.

 4. I-am intrebat pe pagina de facebook pe Digi daca introduc Amc si Jim Jam astazi pe satelit si mi-au dat raspunsc ca …Da… ,mi-au dat raspuns acum 25 de minute,pana la ora 00 mai este.

 5. Hgtv, amc și jimjam sunt absolut inutile și trebuie scoase imediat
  La români dacă ceva merge bine trebuie neapărat stricat
  Trebuie introdus imediat canalul megamax, altfel dovediți ca santeti împotriva tinerilor.

  • Noi nu suntem de la Digi, doar oferim informatii.
   Megamax a incetat emisia, nu a fost scos de grila doar de catre Digi.
   Astfel, daca doriti sa va declarati nemultumirea, o puteti face printr-o sesizare la AMC Networks International, compania care detinea Megamax. Insa, nu veti rezolva nimic in acest sens din moment ce nu mai emite.

 6. HG TV de departe un câștig pt digi postul AMC.. Păcat ca HG TV nu are subtitrare dar Discovery emite varianta internațională.. Urat din p celor de la Discovery.. AMC cel mai bun

 7. De ce laudati asa mult amc sd?daca nu e hd cu ce ma incanta mai mult?nu avem in grila filmcafe,tv1000,paramount sau tnt care au toate filmele de pe amc daca nu mai bune?da,daca era hd,jos palaria,era unu din preferatele mele,dar asa e fix la fel ca celelalte 4 adica sd cu rezolutia aferenta sd ului

  • Nu se raspunde la mesaje Corneliu pentru ca este prima zi din an oameni sunt liberi. De pe 6 ianuarie vor veni sa servici si vor rezolva si cu subtitrarea.Poate chiar pe 3 ianuarie, cine stie.

 8. HG Tv HD si SD nu au subtitrare nici azi 1 ianuarie 2020..si este totusi aproape ora 11:00..La Multi Ani!..stie cineva ceva despre alte posturi ??

  • La multi ani!! De subtitrarea postului HGTV nu se ocupa Digi ci Discovery ei decid când vor activa subtitrarea. Despre posturi noi ,nu voi scrie aici si nu acum. Sa fac o gluma daca imi permiti Sursa ta ce spune, sau nu mai doresti sa spui, te-ai speriat de 2,3 insi frustrati? 🙂 Glumesc

 9. Cumva urmează alte posturi noi SD si HD la Digi dupa data de 6 Ianuarie,cumva Cbs Reality?.La multi ani 2020!!!
  Gorila nu stii nimic,cică a zis Ronuquet pe alt site sau forum,am primit mesaj de la David

  • La multi ani!! O sa vorbim la timpul potrivit Alin. Intai sa vedem ce posturi raman la AKTA din cele ,care sunt acum si ce ies si dupa vorbim si de digi. Din Ianuarie intra in vigoare contractul de inchiriere a retelei AKTA de catre DIGI.