AMC, HGTV si JimJam au intrat in grila Digi

AMC, HGTV si JimJam au intrat in grila Digi in cursul zilei acesteia, AMC a intrat in format SD si HGTV in format SD/HD in grila de programe de cablu digital RCS – RDS, alaturi de programul JimJam care inlocuieste Megamax.

AMC SD si HGTV SD/HD au intrat la Digi iar JimJam a inlocuit programul Megamax, program care se va inchide pe 31 decembrie 2019. HGTV fost anuntat de Digi inca de acum cateva zile ca va fi disponibil in grila de programe in luna ianuarie 2020 dupa ce contractul cu Discovery a fost prelungit, asa cum am anuntat in acest articol. HGTV a fost lansat in Romania intrand astazi in grila Digi.

AMC a intrat in locul dublurii Digi Sport 1. Atat AMC cat si JimJam sunt detinute de catre AMC Network International iar introducerea acestor posturi in grila de programe Digi vine dupa ce contractul intre cele doua companii a fost negociat cu succes. Aceste modificari de grila au fost efectuate in grila de cablu digital, fara sa intre si in grila de satelit (DTH).

AMC (fostul American Movie Classics) este un post creat in 1984, fiind disponibil si in Romania incepand cu noiembrie 2014. AMC produce cateva dintre cele mai faimoase seriale, precum Mad Men, Breaking Bad si The Walking Dead, fiind unul dintre cele mai apreciate posturi de filme disponibile in Romania.

Canalul AMC a fost infiintat initial in SUA in 1984 ca post premium fiind axat pe filme clasice, majoritatea produse inainte de 1950. AMC este detinut de AMC Networks International care detine si alte posturi precum JimJam, CBS Reality, Extreme Sports Channel, Film Cafe, Megamax, Minimax, Sundance TV si TV Paprika.

Voi ce parere aveti despre introducerea posturilor AMC, JimJam si HGTV in grila de programe Digi? Sunteti multumiti de aceste modificari? Pe care dintre cele 3 programe le apreciati cel mai mult?

Update: MTV Europe a intrat de asemenea in grila de programe Digi; A intrat si Radio Guerrilla la Digi; HGTV SD a intrat si in grila Digi satelit (DTH);

Update 31.12.2019: In lista de posturi radio din reteaua Digi avem de astazi disponibil si Smart Radio; AMC si JimJam vor intra si in grila de programe Digi DTH, cel mai probabil incepand de luni 06 ianuarie 2020, conform informatiilor publicate pe pagina Facebook Digi Romania;

Update 13.01.2020: AMC si JimJam au intrat in grila de programe DigiTV satelit (DTH);

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

268 COMENTARII

 1. AMC si JimJam vor intra si in grila de programe Digi DTH, cel mai probabil incepand de luni 06 ianuarie 2020, conform informatiilor publicate pe pagina Facebook Digi Romania.

 2. In sfarsit a intrat amc in grila de la Digi. De cand astept acest lucru. Multumim Digi prntru frumosul cadou facut acum de sarbatori. La multi ani !

 3. Comentariu mutat pe articolul: Cum urgentam instalarea serviciilor fixe si care este termenul maxim de instalare la RCS – RDS / Digi, Telekom, UPC, Orange si Akta

 4. Cineva imi poate spune in prezent la Digi sunt frecvente libere pe cablu digital?Stiu ca a fost activat la un moment dat o frecventa pe care erau disponibile dublurile Digi Animal World HD,Digi Life HD,Digi World HD.Poate cineva sa spuna in Covasna sunt frecvente libere si daca da ce frecvente .Vreau sa il urmaresc sa vad daca e activ inseamna ca vor mai fi introduse si alte posturi altfel nu aveau motiv sa il activeze.

   • Au renuntat la acele frecvente sau Digi mai pregateste terenul si pentru alte posturi? Eventual pot eu cumva de acasa pe un televizor LG verifica lista de frecvente,sau nu e ca la satelit? LG model: 24MT 47D-PZ.E din 2016 model.

    • Poți vedea doar lista de frecvente active adică cu semnal. Dar mai sunt frecvente libere ne activate adică fără semnal. Le poți vedea cu tvul tău doar când dai căutare la toată grila.

  • Salut în București mai sunt trei frecvente pentru digital libere 522,530 și 538 Iași se mai pot adaugă programe pe 426 și respectiv 466 acestea avind câte doua programe sd transmise pe ambele frecvente, radio Smart a întrat pe 514. UN AN NOU FERICIT

 5. Daca stiti ceva de subititrare la HG TV nici astazi 31 dec nu are..si daca s-a semnat cu HBO contractul intre digi si HBO contractul expisra azi 31 dec..la semnare parca se doreste Cinemax 2 HD ?? rog raspuns..LA MULTI ANI!

 6. E o veste buna pentru abonatii Digi introducerea posturilor Amc,Jim Jam,HGTV SD,HD,Mtv Europe.E interesant ca Cbs Reality nu a fost introdus nici de data asta pe cablu digital.Se va rezolva si problema cu subtitrarea pe HGTV ,si cel mai probabil se va adauga si pista audio in limba maghiara mai ales ca si in Ungaria pe satelit de astazi e disponibil acest post,si la ei are audio in engleza fara subtitrare.Mai urmeaza sa introduca si Cinemax2 HD .Desi a fost adus in discutie si alte posturi de la Discovery acelea probabil nu vor mai fi introduse.

  • Adrian,
   Nu te contrazic in special pe acest subiect dar ar fi util sa mentionezi si de unde ai aceste informatii, pentru a le putea considera reale. Insist pe acest lucru deoarece avem multi cititori sensibili care daca nu au o sursa pentru fiecare posibila miscare, ii apuca palpitatiile. 🙂

  • Adrian nu mai scrie despre posibile intrări nici ca macar că zvon,sa nu le dam satisfacție altora.Sunt mulțumit de AMC,JimJam,HGTV SD/HD și surpriza neașteptată de nimeni,MTV Europe.Cand vrea se poate,bravo Digi

 7. ROBERT multumim acestui sait minunat am fost primi care am anuntat intrarea de posturi noi eu am vrut sa anut la 15 30 mulltumesc si vedem pana pe 6 ianuarie pt ca nu e o lista definitiva

 8. Cei care spun ca au știut, de ce nu ati spus de MTV Europe și de posturile de radio?
  De alea nu v-au informat sursele voastre de pe forum aaaa, amicii voștri?

 9. Razvan termina cu mistoul e rog, daca nu te voi raporta. Am spus de când AMC a intrat 10 minute in locul megamax, de 2 -3 saptamani cred. Uitate pe zvonuri.

  • Alin,
   Nu vreau sa mai vad discutii pe langa subiect, despre cine isi cere scuze si cine nu. Vor ramane doar discutiile la subiect care sunt utile pt alti cititori.