AMC, Outdoor Channel, Diva, TV Paprika ies din grila Akta

AMC, Outdoor Channel, Diva, TV Paprika ies din grila Akta – Posturile mentionate ies din grila de programe Akta alaturi de programele Film Cafe, JimJam si CBS Reality.

Posturile AMC, Outdoor Channel, Diva, TV Paprika, CBS Reality, JimJam, Minimax si Film Cafe ies din grila de programe digitala Akta, TV Paprika fiind inlocuit cu Food Network iar Minimax cu Nicktoons. TVR Timisoara a intrat de asemenea pe pozitia 71. Vor intra si posturile Happy Channel HD, ZU TV HD, HGTV SD/HD.

Ultimele programe care au fost eliminate din grila Akta au fost Disney Channel, Disney Junior si Estrada TV, scoaterea posturilor Disney generand nemultumiri in randul abonatilor Akta. De asemenea, ultimele posturi introduse in grila au fost TVR2 HD si Realitatea Plus (acesta din urma fiind introdus in grila in urma incetarii emisiei Realitatea TV).

In grila de programe analogica se vor opera urmatoarele modificari in anumite zone:
-Auto Motor Sport iese din grila fiind inlocuit cu Fishing & Hunting;
-Film Cafe iese din grila fiind inlocuit cu Travel Channel;

Unele modificari mentionate au fost deja operate iar restul urmeaza sa fie efectuate in perioada urmatoare. Pe langa posturile mentionate in acest articol exista zvonuri ca vor fi eliminate si alte canale din grila Akta, vom reveni cu informatii pe acest subiect pe masura ce se vor concretiza.

Pozitiile noilor posturi introduse in grila Akta sunt:
-Nicktoons – 78;
-TVR Timisoara – 71;
-Food Network – 52;

Reamintim ca reprezentantii Digi au ajuns la un acord prin care au dreptul sa opereze retelele de telecomunicatii Akta, DCS (Digital Cable System) si ATTP Telecommunications prin intermediul caruia vor furniza 540.000 de servicii de televiziune prin cablu, internet fix, telefonie fixa si telefonie mobila.

De asemenea, Digi va putea opera retelele Akta, DCS si ATTP dupa ce ATTP (firma detinuta de Adrian Tomsa, proprietarul Clever Media Network, care detine printre altele si posturile Look) va achizitiona majoritatea actiunilor de la DCS si Akta. In plus, va fi nevoie si de acordul Consiliului Concurentei.

In urma anuntului operarii retelei Akta, DCS si ATTP de catre Digi au fost asteptate modificari in ceea ce priveste serviciile Akta insa momentan vestile sunt mai putin bune pentru abonatii Akta, iesind multe posturi din grila de programe.

Voi ce parere aveti despre eliminarea posturilor AMC, Outdoor Channel, Diva, TV Paprika, CBS Reality, JimJam, Film Cafe, Minimax din grila Akta? Lasati un comentariu mai jos.

Update: Extreme Sports Channel, Auto Motor Sport si Viasat Nature/History HD ies de asemenea din grila Akta; Intra in grila si Viasat History HD in locul postului partajat;

Update 05.08.2020: AMC si TV Paprika au fost reintroduse in grila Akta in urma preluarii de catre Digi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

72 COMENTARII

  • Cand veti fi trecuta pe reteaua Digi, veti receptiona din nou Diva deoarece este in grila Digi iar Akta a fost preluata de ei.
   Puteti da un telefon la relatii cu clientii Digi sa verificati daca se poate inregistra o solicitare pentru trecerea pe fibra optica.

 1. Sunt foarte nemultumita ca ati scos jim jam minimax,sa nu mai zic de disney,ati bagat programe de desene de 2 bani.mai avem si copii si efectiv nu am ce desene sa ii pun pt ca sunt vulgare.pt ce platim?de aia ati venit cu prelungirea contractului ca sa scoateti programe??cred ca mai bn sa bagati programele esentiale,nu programe la care nu se uita nimeni,care sunt acolo doar pt a face nr de programe,nu asta ne intereseaza.sa tineti cont ca o sa pierdeti clienti care sunt abonati la akta de ani buni

 2. Sunt foarte nemultumit ca au scos din grila ” Film Cafe”, un canal urmarit de multi nostalgici ai filmelor vechi, cu actori renumti ale acelor vremuri. In cel mai scurt timp o sa renunt la servicile AKTA! Putin respect fata de abonatii dumneavoastra! 😡

 3. Dupa ce ca erau foarte putine postiri de calitate transmise de akta, acum ca le scot si oe acestea care erau chiar bine, este jalnic si rusinos.platim abonamente degeaba si încheiem contracte pentru un anumit număr de posturi si peste noapte be trezim ca elimina din listă din acestea.

 4. Toate aceste canale erau pe placul meu, părerea mea e că plătim pentru 2-3 degeaba și cele care merită să rămână au fost scoase, foarte nemulțumită!

 5. Pai daca au dispărut atâtea posturi să reducă prețul cu cel puțin 25 ,30 la sută că și așa este foarte mare 33ron la alta digital baza.

  • Parerea mea este ca se asteapta sa intre in vigoare contractul de inchiriere a retelei akta de catre digi, si atunci abonatii vor fi mai multumiti o alta grila un alt pret. Poate vor reintra posturile amc network. Rabdare nu mai este mult de asteptat.

 6. Dragi colegi comform articolului” 8. MODIFICAREA CONTRACTULUI
  DCS poate modifica unilateral clauzele contractuale, inclusiv tarife, structura si caracteristicile serviciilor.
  Modificarile unilaterale se comunica individual Clientului prin orice mijloace ce asigura dovada primirii:
  notificare, scrisa, factura, sms, etc. cu cel putin 30 de zile inainte de operarea modificarii. Modificarile vor fi
  prezentate si prin afisare in punctele de prezenta, pe canalul propriu, site, mass-media.. Daca nu accepta
  noile modificari, Clientul poate denunta unilateral Contractul in interiorul acestor 30 zile, printr-o comunicare
  transmisa in scris sau telefonic (dupa identificarea corecta a Clientului), fara a plati nici o despagubire.” din contractul de furnizare al serviciilor de la Akta , pot solicita rezilierea fara vreo despagubire ? Vreau sa scap de ei ca deja folosesc de 2 luni serviciile de net si cablu de la Digi si vreau sa scap de Akta , fara vreo despagubire! Am acest drept in urma acestor modificari neanuntate pe nici un mijloc mass media sau prin vreo notificare trimisa mie ca si client al lor ?

  • Nu cred ca scoaterea unor programe reprezinta o clauza contractuala. Ce scrie in contract in ceea ce priveste numarul de posturi din grila? Este respectat in grila numarul de posturi in momentul de fata? Daca da, atunci scoaterea acestor posturi nu reprezinta o modificare contractuala unilaterala din partea celor de la Akta. Ce scrie in contract in privinta modificarii grilei de programe? Acolo trebuie verificat exact care este clauza.

  • Daca nu mai aveti perioada contractuala este foarte usor sa reziliati contractul.
   Daca aveti perioada contractuala, puteti invoca motivul ca nu a fost introdus acelasi numar de programe precum cele scoase din grila.

 7. Da de acord dar cei de la Digi au băgat in grila lor de programe Amc și JimJam pe când akta le-au scos.Odata ce Digi operează infrastructura celor de la akta de ce le-au scos din grila de programe?

 8. Nu cred ca le vor mai introduce dat fiind faptul situatia in care se afla Akta , abonatii Akta vor avea aceste canale cred ca doar dupa ce o sa fie preluati de Akta !

  • Nu cred ca le vor mai introduce dat fiind faptul situatia in care se afla Akta , abonatii Akta vor avea aceste canale cred ca doar dupa ce o sa fie preluati de Akta !

  • Puteti face o sesizare la relatii cu clientii Akta prin care sa va exprimati nemultumirea in ceea ce priveste eliminarea postului JimJam. Este posibil ca anumite posturi sa revina in viitorul apropiat in grila.