Bravo, tata! – in curand la Antena 1

Postul de televiziune Antena 1 va difuza in grila de toamna un nou serial autohton. Dupa serialele Lia: sotia sotului meu si Camera 609: Lasa-ma, imi place!, in grila postului Antena 1 va intra in curand un serial de comedie autohton care se numeste Bravo, tata!.

Serialul Bravo, tata! ii va avea in distributie pe Liviu Varciu, Razvan Fodor, Cosmin Natanticu si Stefan Pavel. Cei patru actori vor interpreta personajele a patru tatici din medii diferite care devin prieteni pentru ca au copiii la aceeasi gradinita. Cu toate ca au profesii diferite, cei 4 devin prieteni de nedespartit si vor trece prin situatii dificile dar si amuzante, vor fi situatii obisnuite cu care unii telespectatori se vor identifica.

Cei 4 se ocupa cu lucruri diferite: unul este o fosta vedeta devenita influencer, altul este intelectual, unul este un barbat intretinut iar al patrulea este o persoana de moda veche. Liviu Varciu a declarat despre serialul Bravo, tata! ca este un proiect care ii place iar in viata reala a trecut prin multe situatii pe care telespectatorii le vor vedea in acest serial. El a mai declarat ca sa joace alaturi de Razvan Fodor si Cosmin Natanticu, cu care este prieten si in viata reala, pare ceva natural si ca intre cei trei s-a format o chimie pe care o vor simti si telespectatorii.

Razvan Fodor a declarat printre altele ca atmosfera de la filmari este fix ce trebuie, ca ii place aceasta poveste care nu se concentreaza pe un singur personaj. Despre personajul sau Razvan a declarat ca este o combinatie de tot ce se vede azi la TV si online si nu ne place.

Bravo, tata! – in curand la Antena 1

Cei 4 actori sunt apreciati si iubiti de telespectatori. Liviu Varciu a jucat in seriale si filme ca: Secretul Mariei, State de Romania si cel mai nou proiect cinematografic al lui Liviu pe care putem sa il vedem pe cea mai populara aplicatie de streming internationala (Netflix), filmul artistic Zapada, ceai si dragoste!.

Razvan Fodor a jucat in filme si seriale ca Milionari de weekend, Pacatele Evei, Adela, Lia si altele. Consmin Natanticu este de profesie actor stand-up, a jucat in seriale si filme ca Profu’, Spitalul de dementa, S-a furat Mireasa. Cosmin Natanticu a participat si la emisiuni TV ca iUmor (unde este jurat), Asia Express sau Ferma Vedetelor.

Stefan Pavel a mai jucat in serialul de comedie produs si difuzat de Antena 1 in 2019 numit Mangalita. In Bravo, tata! Stefan Pavel este Emil, un tata casnic.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.