Doua bilete spre paradis / Prieten prin corespondenta – filme DIVA
In luna iulie, postul de televiziune Diva va difuza in fiecare duminica cate doua filme care au ca subiect principal iubirea. In acest material vom detalia aceste filme.

Love in the Limelight / Dragoste in lumina reflectoarelor (2022) – 2 iulie, ora 16.  Summer Riviera (Alexa PenaVega) si Nick Mendez (Carlos PenaVega) se cunosc inca din copilarie. Nick este un solist celebru al unei formatii. Cei doi tineri se revad in momentul in care Nick se intoarce in orasul natal pentru a canta. Cu aceasta ocazie, intre Nick si Summer se va reaprinde flacara iubirii.

Filmul Dragoste in lumina reflectoarelor are durata medie de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Sand Dollar Cove / Golful Scoicilor (2021) – 2 iulie, ora 18. Elli Everson (Aly Michalka) este de profesie agent imobiliar. Seful firmei pentru care lucreaza Elli o trimite sa cumpere un imobil in regiunea Sand Dollar Cove. Proprietarul acelui imobil este Brody (Chad Michael Murray), un barbat sarac. In timpul negocierilor intre Elli si Brody se va infiripa o dragoste nebuna.
Filmul are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Groundswell / Din nou pe val (2022) – duminica, 9 iulie, de la ora 16. Emma (Lacey Chabert) este de profesie bucatar, ea sufera un accident prin care isi pierde picioarele. Doctorul ii recomanda Emmei sa se duca in Hawaii si sa faca surf. Instructorul ei de surf este Ben (Ektor Rivera). In timpul tratamentului, Ben si Emma se vor indragosti.
Din nou pe val are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Love, for real / Dragoste pe bune (2021) – duminica, 9 iulie, de la ora 18. Hayley (Chloe Bridges) si prietena ei Bree (Taiana Tully) sunt de profesie creatori vestimentari. Cele doua prietene participa la un reality show de intalniri pentru a-si face reclama la liniile vestimentare si pentru a-si gasi jumatatea. Insa, lucrurile se vor complica.
Dragoste pe bune are durata de o ora si 22 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Hidden Gems / Comori ascunse (2022) – duminica, 16 iulie, ora 16. Addy (Hunter King) se pregateste sa participe la nunta surorii sale in Hawaii. Din greseala, Addy pierde in mare inelul surorii sale primit din partea bunicii. Addy il angajeaza pe marinarul Jack (Beau Mirchoff) sa se scufunde cu ea pentru a gasi inelul pierdut.
Filmul are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Her Pen Pal / Prieten prin corespondenta (2021) – 16 iulie, ora 18. Victoria (Mallory Jansen) este de profesie organizator de evenimente. Victoria ii va organiza nunta celei mai bune prietene in Paris. Acolo, Victoria se reintalneste cu un prieten din copilarie. In timp ce va locui la Paris pentru a organiza marele eveniment, intre Victoria si prietenul sau se va infiripa o frumoasa poveste de iubire.
Prieten din corespondenta are durata medie de o ora si 26 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

You Had Me at Aloha / M-ai cucerit de la Aloha (2021) – duminica, 23 iulie, ora 16. Paige (Pascale Hutton) si Ben (Kavan Smith) vor realiza o emisiune TV in Hawaii. Cu toate ca intre cei doi sunt multe divergente, Ben si Paige vor descoperi ca se potrivesc.
Filmul M-ai cucerit de la Aloha are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Doua bilete spre paradis / Prieten prin corespondenta – filme DIVA

A Litte Daytime Drama / Un mic serial TV (2021) – duminica, 23 iulie, ora 18. Pentru a nu i se anula proiectul TV, regizoarea Maggie Coleman (Jen Lilley) trebuie sa-l convinga pe Darin Preston (Ryan Paevey), actorul principal al proiectului, sa ramana in distributie. Filmul are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Two Tickets to Paradise / Doua bilete spre Paradis (2022) – 30 iulie, ora 16. Hannah (Ashley Williams) si Josh (Ryan Paevey) sunt doi tineri care sunt parasiti de partenerii lor la altar. Cei doi se intalnesc intamplator intr-un parc. Destinul face ca dupa o perioada de timp, Hannah si Josh sa se reintalneasca in Hawaii intr-o statiune.
Doua bilete spre Paradis are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Love Strikes Twice / Dragoste cu repetitie (2021) – 30 iulie, ora 18. Maggie (Katie Findlay) este o avocata casatorita cu Josh (Wyatt Nash), intre cei doi sunt cateva probleme pentru ca Maggie este obsedata de munca sa. Intr-o zi, Maggie se trezeste cu 15 ani in urma cand ea era la facultate si era iubita lui Rick (Marshall Williams). Oare cu cine va ramane Maggie?

Filmul Dragoste cu repetitie are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.