Amor de Barrio / La usa ta iubirea pe Pro 2
Pro 2 aduce in Romania o noua telenovela mexicana de succes realizata de Televisa. La usa ta, iubirea (Amor de Barrio / Love from the hood – 2015) va fi difuzata in locul telenovelei Pe taramul dorintei.

La usa ta iubirea este produsa de Televisa in anul 2015 si este facuta dupa alte 2 telenovele de succes: Paloma (1975) si Muchacha del barrio (1979). Telenovela La usa ta, iubirea revine la adevarata poveste de dragoste, la povestile clasice de dragoste ale telenovelelor. In aceasta productie vom avea toate ingredientele unei telenovele de succes adica: o poveste de dragoste, prietenie, sprijnul dintre apropiati la bine si la rau intr-un cartier cu oameni obisnuiti care lupta sa duca o viata decenta, dar vom vedea si viata de lux a oamenilor bogati.

Aceasta telenovela prezinta povestea de dragoste dintre cuplurile Paloma si Daniel, Laura si Raul si felul cum trec protagonistii prin diferite situatii pentru a ramane impreuna chiar daca ei provin din diferite clase sociale.
Din distributia acestei telenovele fac parte actorii: Mane de la Para (Daniel), Renata Notni (Paloma), Pedro Moreno (Raul), Alejandra Garcia ( Laura) si altii.

Cate episoade are La usa ta, iubirea?
Telenovela are 111 episoade si in Mexic a fost difuzata in 2015.

Rezumat La usa ta, iubirea / Amor de Barrio
Paloma si Laura sunt 2 fete sarace din cartierul La Lagumila. Paloma este studenta la drept si lucreaza pe post de chelnerita. Il intalneste pe Daniel, un baiat bogat, doctor, cu o mama care ii controleaza viata. Prietena Palomei, Laura, se indragosteste de varul lui Daniel, Raul. Raul este si el bogat, este managerul unei companii, insa Raul are un trecut complicat. Cei 4 eroi ai telenovelei La usa ta, iubirea vor trece prin diferite situatii si vor lupta sa ramana impreuna.

Amor de Barrio / La usa ta iubirea pe Pro 2
Pentru a descoperi care este deznodamantul acestei telenovele va trebui sa urmarim fiecare episod din 12 februarie 2021, de la ora 18:00, pe postul Pro 2.
Pe IMDB, productia are doar 22 de recenzii, obtinand nota 6.6.

Pro 2 este un post de televiziune destinat publicului feminin, difuzeaza telenovele mexicane si seriale turcesti. Pro 2 este in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, IPTV si DTH din tara noastra.

In Romania mai sunt 2 posturi dedicate publicului feminin, este vorba de: Happy Channel si TDC (Dizi) care au acelasi continut ca Pro 2. Exceptie face TDC care difuzeaza doar seriale si filme turcesti.

Update 20.04.2022: La usa ta, iubirea va fi difuzata de Acasa Gold (fostul Pro Gold) din 26 aprilie 2022, de la ora 18:00, inlocuind telenovela In sfarsit, exista paradis;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU