Urmatoarele 365 de zile – partea a 3-a – Netflix
Reprezentantii Netflix au anuntat data lansarii celui de-l treilea film 365 de zile, numele filmului va fi Urmatoarele 365 de zile (The Next 365 Days) si se va putea vedea anul acesta.

365 de zile este un film polonez romantic, primul film (365 dni) a fost lansat in 2020 si a obtinut pe Netflix nota 3.3 din aproximativ 83.000 de recenzii. Protagonistii filmului sunt Anna-Maria Sieklucka si Michele Morrone.

Al doilea film, 365 de zile: Acea zi (365 Days: This Day) a fost lansat anul acesta iar pe IMDb are nota 2.5 din aproximativ 16.000 de recenzii.

A doua parte, 365 de zile: Acea zi s-a terminat lasand fanii cu sufletul la gura, motiv pentru care multi se intreaba cand va fi disponibila partea a 3-a 365 de zile.

Asa cum era de asteptat, atat Anna-Maria Sieklucka cat si Michele Morrone vor avea roluri in cea de-a treia parte. Sfarsitul celui de-al doilea film a lasat ca necunoscuta soarta Laurei insa cu siguranta personajul se va vedea si in al treilea film.

Considerand evenimentele din al doilea film, in a treia parte i-am putea vedea pe Laura si Massimo pe masura ce incearca sa-si repare relatia (in situatia in care ea va supravietui).

Urmatoarele 365 de zile – partea a 3-a – Netflix

Cea de-a treia parte, Urmatoarele 365 de zile (numit neoficial si 365 de zile 3 / 365 days 3), va fi disponibila pe Netflix din 19 august 2022, conform anuntului facut de Netflix.

Trilogia erotica este realizata dupa cartile autoarei Blanka Lipinska, ea facand parte si din echipa scenaristilor acestor filme.

Cele doua filme au obtinut note foarte mici pe IMDb si desi sunt considerate filme foarte slabe, au generat foarte multe ore de vizionare pe Netflix, acesta fiind si motivul pentru care s-a ajuns deja la al treilea film. Desi al doilea film s-a putut vedea la aproximativ 2 ani de la lansarea primei productii, pauza dintre partile 2 si 3 va fi mult mai mica.

Daca ati vizionat aceste filme, ce parere v-a lasat?

Update 10.08.2022: Urmatoarele 365 de zile se va putea vedea pe Netflix in 10 zile;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII