Antena 1 va difuza Poftiti la circ, nu este o noua emisiune ci un nou sezon al emisiunii Poftiti la Nea Marin care va avea premiera luni, 28 decembrie 2020.

Poftiti la circ va fi sezonul cu numarul 7 al acestei emisiuni si se va desfasura intr-un circ adevarat, avand gazde familia Belucci. Nea Marin le va pune la munca pe cele patru vedete: Margherita de la Clejani, Marian Dragulescu, Jean de la Craiova si Edi Stancu. Andrei Stefanescu si Liviu Varciu vor lucra alaturi de Nea Marin.
Familia Belucci crede in traditie si in valori si este a treia generatie de circari.

Noul sezon numit Poftiti la circ va fi difuzat in zilele de luni, marti si miercuri de la 20:30 pe Antena 1. Din aceasta serie, Nea Marin a fost gazda altor productii precum Poftiti pe la noi, Poftiti la munca, Poftiti in vacanta sau Poftiti de va iubiti.

Acest nou sezon a fost filmat inainte de criza sanitara.
Editiile Poftiti la Nea Marin se pot viziona online pe Antena Play.

Nea Marin, pe numele complet Marin Barbu, a devenit cunoscut ca unul dintre cei mai buni coregrafi de de dansuri folclorice din Romania alaturi Calusarii din Contesti. Pe langa Antena 1, a colaborat si cu Pro TV in emisiunea Serviti, va rog!.

Antena 1 va difuza Poftiti la circ
Reamintim ca Antena 1 va difuza de Craciun mai multe filme cunoscute, printre care le putem mentiona pe cele mai importante:

 • Avatar (2009), cu Sigourney Weaver, Sam Worthington si Zoe Saldana, filmul a castigat trei premii Oscar
 • Hobbitul: O calatorie neasteptata (The Hobbit: An Unexpected Journey – 2012)
 • Frozen – Regatul de gheata (2013)
 • Omul spectacol (The Greatest Showman – 2017)
 • Miracolul pe strada 34 (Miracle on 34th Street – 1994)

Totusi, Pro TV ramane postul TV care difuzeaza cel mai interesant film de Craciun si anume Blade Runner 2049 (2017), castigator a 2 premii Oscar, sequel-ul filmului din 1982.

Voi ce parere aveti despre emisiunea Poftiti la Nea Marin?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

 1. Emisiunea Nea Marin emisiune de KKAT
  Ce promoveaza VIOLENTA
  CUM DRAQU NU SE SESIZEAZA CNA ul
  Cred ca ar trebui revizuita emisiunea si cimportamentul Taranului Prost

  • Antena 1 mereu a copiat tot de la Pro tv asa ca nu trebuie sa te mire nimic. Singura emisiune originala sa zic asa data de A1 este Te cunosc de undeva. X Factor copie dupa Vocea Romaniei. Sa nu uitam ca Nea Marin vine de la Pro tv, el a condus primul sezon al emisiunii Ferma Vedetelor parca asa s-a numit prima data emisiunea prezentata de Mihaela Radulescu de pe pro tv.