Destinatia anului – o noua emisiune pe Prima TV
Postul de televiziune Prima TV va difuza vara aceasta o noua emisiune numita Destinatia anului 2021. Este o emisiune de turism si calatorii ce va incepe din 17 iulie de la ora 17:30, in fiecare sambata.

Emisiunea isi propune sa prezinte cele mai interesante locuri turistice ale Romaniei. In Destinatia anului 2021 vor fi prezentate reportaje din 6 regiuni ale tarii noastre ce merita vizitate. Cele 6 regiuni se vor bate pentru titlul de Destinatia anului 2021. Reportajele au fost realizate de 2 echipe de exploratori ce au mers in cele 6 regiuni, au filmat cele mai interesante locuri si cei mai interesanti localnici ai regiunilor. Aceste reportaje au fost realizate de cele 2 echipe in 2 saptamani.

Destinatiile turistice au fost alese in urma unei campanii de nominalizari venite din partea oamenilor. Printre surprizele nominalizarilor este orasul Braila. Cele 2 echipe au filmat locuri turistice din Banat, Iasi, Delta Dunarii, Oradea, Braila, Maramures si alte zone frumoase.

Emisiunea Destinatia anului 2021 va avea 7 editii iar din 17 iulie telespectatorii pot vota cea mai pitoreasca destinatie a acestui an. Cine doreste sa voteze cea mai frumoasa destinatie dintre cele  ce vor fi prezentate pe Prima TV, o pot face pe site-ul destinatiaanului[punct]ro.

Emisiunea Destinatia anului 2021 va fi prezentata de Dana Gont, care a realizat in trecut emisiunea Bonton la postul de televiziune Digi 24.
Dana Gont a lucrat la Digi 24 timp de 9 ani, ea a plecat de la postul companiei RCS RDS in 2020. Este cel mai nou om de televiziune ce se alatura postului Prima TV.

Destinatia anului – o noua emisiune pe Prima TV

Postul Prima TV apartine companiei Clever Media, este un post generalist iar grupul media detine in Romania posturile: Look Sport, Prima TV, Agro TV, Profit News, Cinemaraton si Comedy Est. In curand, Clever Media va lansa Prima Play, o platforma ce va concura cu Voyo, Antena Play sau Pro TV Plus.

Pe Prima TV putem urmari emisiuni ca Starea Natiei, Cronica Carcotasilor, Hai cu fetele, Exclusiv Vip, Poezie si delicateturi. Emisiunile acestui post sunt prezentate de cei mai cunoscuti si indragiti oameni de televiziune, printre acestia vom enumera: Dragos Patraru, Mircea Dinescu, Cristi Brancu si altii.

Reamintim ca Prima TV va difuza alaturi de Antena 1 meciurile preliminare ale Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei in urmatorii 4 ani, 2022-2026. Prima TV se afla in grilele tuturor operatorilor de cablu, dth si iptv din tara.

Update 31.03.2022: Emisiunea Destinatia anului revine in curand pe Prima TV cu Gianina Corondan ca prezentatoare;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU