Apel la consilier – emisiune noua medicala pe Kanal D
Kanal D va difuza o noua emisiune despre sanatate numita Apel la consilier. Emisiunea va fi prezentata de consilierul medical Eva Pavel iar scopul emisiunii este de a oferi telespectatorilor sfaturi utile din domeniul medicinei.

Vor fi dezbatute subiecte legate de cele mai uzuale afectiuni, tratamentele recomandate si ultimele noutati din domeniul medical. In cadrul acestei emisiuni, postul va difuza si interviuri cu specialisti internationali din domeniu.

Conform clipului de prezentare al emisiunii, in fiecare zi, zeci de pacienti au neclaritati legate de scheme de investigatii, scheme de tratament sau interventii chirurgicale iar Eva Pavel ne va oferi raspunsuri la cele mai importante intrebari din domeniul medical.

Emisiunea Apel la consilier va fi difuzata in fiecare duminica de la ora 11:00, premiera emisiunii fiind pe 21 martie.

Eva Pavel este una dintre primii consilieri medicali din Romania, o profesie aparuta in Romania in ultimii ani. In cadrul activitatii sale, Eva Pavel a ajutat persoane cu sfaturi medicale gratuite venite din partea specialistilor straini si ajutor pentru programarea in centre medicale performante din afara tarii.

Consilierii medicali pot ajuta si cu rezervarea transferului de la aeroport sau a cazarii in tara in care se va face consultatia/interventia, dar si cu CV-ul medicului la care este facuta programarea. Un pacient cu probleme grave poate avea dificultati in a aranja anumite lucruri, astfel incat consilierii medicali pot fi de folos.

Apel la consilier – emisiune noua medicala pe Kanal D

In plus, prin consilierii medicali, romanii pot avea beneficii suplimentare fata de o programare facuta direct la spitalul respectiv, de la organizarea documentatiei necesare la opinii medicale si scheme de investigatii complete.

O alta emisiune medicala difuzata de Kanal D pana in prezent este Sanatate inainte de toate.
In prezent, Kanal D difuzeaza si alte emisiuni precum Asta-i Romania!, Puterea dragostei, Survivor Romania, Trairi alaturi de Andreea Mantea, 40 de intrebari cu Denise Rifai, Teo Show, In cautarea adevarului sau ROventura.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.