Aplicatia Dizi: pret si seriale
Aplicatia Dizi este disponibila si in Romania, in acest articol vom mentiona pretul aplicatiei dar si continutul oferit.
Pretul aplicatiei Dizi este 4.99 euro pe luna, avand posibilitatea sa testam gratuit aplicatia timp de 7 zile.

Pe Dizi putem viziona live postul de televiziune cu acelasi nume in format HD, avand subtitrare in limba romana. Desi permite si selectarea unei alte piste audio, sunt disponibile doar piste in urmatoarele limbi: araba, turca, poloneza si bulgara, nefiind disponibila limba romana.

In ceea ce priveste serialele disponibile, acestea sunt cateva productii disponibile pe aplicatie:

  • A 8-a zi – 1 sezon
  • 20 de minute – 2 sezoane
  • Wings of love – 2 sezoane
  • Dragoste de contrabanda – 1 sezon
  • Intrusul – 2 sezoane
  • In dragoste si in razboi – 3 sezoane

Aplicatia Dizi: pret si seriale

Testand aceasta aplicatie am observat destul de multe probleme intr-un timp scurt, logarea folosind contul Facebook nu functioneaza, au aparut erori inclusiv la logarea cu adresa e-mail iar schimbarea rezolutiei blocheaza uneori aplicatia. In Play Store, aplicatia are nota 2.5* din 11 recenzii.

Activare si dezactivare abonament aplicatie Dizi

Activarea abonamentului Dizi se poate face pe dizi[punct]com, alegem modalitatea de logare (cont Google, Facebook sau adresa e-mail), introducem datele bancare (avem nevoie de un card valid) iar ulterior ne putem loga. Din acel moment, vom avea activ abonamentul in perioada de testare de 7 zile insa, conform reprezentantilor Dizi, continutul este limitat in perioada de testare. Putem activa oricand abonamentul platit (chiar si din perioada de testare) din aplicatia de mobil selectand contul nostru (in dreapta – sus), apasand butonul Pay. De asemenea, plata va fi efectuata automat dupa cele 7 zile daca nu solicitam dezactivarea abonamentului in perioada de testare.

Dezactivarea abonamentului Dizi se poate face accesand contul nostru – Manage subscriptions – Cancel subscription – selectam OK pentru confirmare – vom avea afisat mesajul de confirmare privind dezactivarea abonamentului. Abonamentul trial va fi in continuare activ pana expira cele 7 zile.

Daca ati utilizat deja aplicatia Dizi, ce parere aveti si ce probleme ati intampinat?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Serialele au subtitrare in romana? Ca daca nu , nu e deloc utila pentru publicul din Romania. Eu nu stiu turceste si fac pariu ca 99% din populatia Romaniei nu stie turceste.