Jurassic World: Tabara Cretacica pe Minimax
In acest articol vom detalia seriile animate difuzate in luna martie pe posturile JimJam si MiniMax.

JimJam
Clubul micilor castane – zilnic, de la orele 10 si 14. Liza, Castanel, Balonas, Forfecuta si Raza de soare ii asteapta pe cei mici sa invete lucruri interesante si distractive prin joaca si cantec. Lisa este o fetita vesela, Castanel reprezinta Pamantul si este foarte inteligent. Balonas reprezinta aerul si este cel mai curat si inocent membru din clubul castanelor. Forfecuta este un crab cu o fire impulsiva care reprezinta apa. Raza Soarelui reprezinta focul, este o printesa si ii place sa straluceasca.

Bobita si Buburuza – in fiecare zi, de la orele 10:30 si 14:30. Bobita si Buburuza sunt cei mai buni prieteni si au parte zilnic de aventuri. Bobita este un baietel melc iar Buburuza este o fetita mamaruta si sunt personajele principale ale serialului. Bobita si Buburuza este un serial facut dupa cartile pentru copii scrise de Bartos Erika si un episod are durata de 5 minute.

Sa invatam cu Timmy – in fiecare zi, de la orele 10:50 si 14:50. Timny este un mielusel de 3 ani foarte curios si care isi ajuta prietenii sa gaseasca raspunsuri la diverse intrebari. Impreuna cu Timmy, cei mici invata cuvinte in engleza, numere, culori, forme, animale si altele. Durata fiecarui episod este de 10 minute.

Jurassic World: Tabara Cretacica pe Minimax

Minimax
The Sisters / Surorile – din 10 martie, de luni pana vineri, de la ora 17. Marine si Wendy sunt 2 surori de 7 si 13 ani care trec prin diverse aventuri in fiecare zi.

Spirit: Cu sufletul liber – din 17 martie, de luni pana vineri, de la ora 16:30. Lucky este o fetita de 12 ani care se imprieteneste cu un cal salbatic pe care il numeste Spirit. Alaturi de cele doua prietene ale ei, Abigail si Pru, Lucky va trece in fiecare zi prin aventuri interesante si palpitante.

Jurassic World: Tabara Cretacica – din 19 martie, de luni pana duminica, de la ora 19:30. Sase copii sunt intr-o tabara pe o insula. In momentul in care dinozaurul Rex scapa din cusca, elibereaza si alti dinozauri iar haosul va pune stapanire pe insula. Copiii trebuie sa scape de pe insula si sa ajunga acasa.

Serialul Jurassic World: Tabara Cretacica are 4 sezoane cu un total de 37 episoade, durata medie a episoadelor este de 24 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,6. Serialul este disponibil si pe Netflix.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

    • La care seriale de pe Minimax faci referire? Stiu ca doar Spirit este acum pe Minimax dar este un sezon vechi. La Jim Jam da toate serialele din acest material au inceput deja.

      • La serialele Spirit: cu sufletul liber și Jurassic World: Tabăra Cretacică. Primul a revenit în grilă în februarie, iar al doilea a debutat pe 25 decembrie anul trecut.