Profi 24 TV – introdus in grila Digi
Televiziunea generalista regionala Profi 24 TV a fost introdusa astazi in grila digitala de cablu RCS & RDS in judetul Arges pe frecventa 442 MHz (cea pentru posturile regionale), insa nu este disponibil pe receptoarele Digi ci doar la scanarea cu optiunea Alti operatori.

Vom anunta atunci cand postul va fi disponibil oficial in grila Digi, inclusiv pe receptoarele oferite de acestia. Avand in vedere ca zona de difuzare a licentei este doar pentru judetul Arges, probabil nu vom vedea aceasta televiziune si in alte judete.

Televiziunea regionala este disponibila si in grila Vodafone pe pozitia 835.

Profi 24 TV a primit licenta audiovizuala in noiembrie 2020 si la scurt timp a inceput emisia online. Reprezentantii postului au fost atentionati inca dinainte de a se oferi licenta despre posibile derapaje care ar putea avea loc pe noua televiziune.

Membrii CNA au atras atentia in special asupra emisiunii moderate de Grigore Cartianu, Verde-n fata, acesta fiind un talk show care ar putea aduce derapaje.

Profi 24 TV – introdus in grila Digi

Licenta audiovizuala este detinuta de Astra Smart Media, societate detinuta de Uta Claudius-Iulian si Uta Alina-Narcisa.

Profi 24 TV difuzeaza emisiuni si programe precum Verde-n fata, Chestiuni arzatoare, Povestile Argesului, Convorbiri istorice, Viata si banii, Viata la tara, Expertul imobiliar, Hit 90 sau Folclorik. In program sunt incluse atat filme cat si documentare. Anumite emisiuni erau disponibile online anterior obtinerii licentei audiovizuale.

Aceasta televiziune este singura din Curtea de Arges iar anumite emisiuni pot fi vizionate si online pe canalul oficial YouTube PROFI 24 TV.

In judetul Arges, in grila digitala de cablu RCS & RDS sunt disponibile si alte posturi locale/regionale, precum Super TV, Curier TV si Arges TV, acestea fiind introduse luna trecuta. Digi a facut recent mai multe astfel de modificari care vizeaza posturile locale si regionale din anumte zone.

Daca ati vizionat Profi 24 TV, ce parere aveti despre acest post?

Update 20.12.2021: Postul a fost introdus recent pe receptoare, fiind disponibil oficial in grila pe pozitia 50, frecventa 422MHz;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

17 COMENTARII

  1. Cand intra PROFI 24 TV si in Giurgiu si Ilfov în grila DIGI? Au luat licenta si pentru judetele astea de o jumatate de an. Inteleg ca pe Orange au intrat deja pe national

  2. Am și eu o curiozitate și o întrebare la voi de ce în anumite localități din Dâmbovița este grila de Digi Argeș iar anumite canale din Dâmbovița Nu intră fiind grila de Argeș

    • Este post local. Cu ce va deranjeaza ? Daca nu va este cu suparare? La Vodafone este de cand s-a lansat si nu s-a reactionat asa. Nu este vina operatorului el respecta o lege. Sincer eu nu va mai inteleg. Cand nu erau posturile locale in digital ca sunt nesimtiti ca nu respecta legea cand le-au introdus ca bravo digi ca sunt posturi de 2 bani. Exista telecomanda il poti sterge din lista.