Apple TV+ se va lansa pe 01 noiembrie

Apple TV+ se va lansa pe 01 noiembrie – Apple a anuntat lansarea acestui serviciu pe data de 01 noiembrie 2019, pretul urmand sa fie 4.99USD/4.99EUR, urmand sa fie disponibil in peste 100 de tari.

Serviciul Apple TV+ va costa 4.99USD in Statele Unite ale Americii, 4.99EUR in Europa si 4.99‎£ in UK insa va fi gratuit timp de un an pentru persoanele care achizitioneaza un nou dispozitiv Apple. Prin intermediul Family Sharing, contul Apple TV+ va putea fi utilizat de catre maxim 6 membri ai familiei.

Serviciul Apple TV+ ar putea deveni un competitor serios platformei Netflix in special pe dispozitivele Apple, avand in vedere ca serviciul lansat in noiembrie va fi gratuit un an pentru dispozitivele nou-achizitionate Apple. Abonatii pot viziona continutul atat online cat si offline, iar aplicatia Apple TV este pre-instalata pe dispozitivele iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV urmand sa fie disponibil si pe echipamentele cu macOS.

Vom avea disponibile online productii precum See, The Morning Show, Little America, Helpsters, Little Voice, For All Mankind, Truth Be Told, Servant, Home Before Dark, Dickinson, Hala, Mythic Quest, The Elephant Queen si multe altele. Sunt asteptate seriale si productii mai cunoscute, in special pentru publicul din afara SUA. See este un serial produs de catre Apple TV+ iar productia unui episod al acestui serial costa aproximativ 15 milioane de dolari, Game of Thrones – unul dintre cele mai scumpe seriale create vreodata – a ajuns la 15 milioane de dolari / episod – cost de productie – abia incepand cu sezonul 8.

Pretul serviciului Apple TV+ este decent, este mai ieftin decat cel mai mic abonament Netflix iar unul dintre avantaje este posibilitatea de a putea fi impartit cu 6 membri ai familiei. De asemenea, gratuitatea timp de un an este un mare plus pentru persoanele care doresc sa-si achizitioneze un nou dispozitiv Apple.

Recent Apple a prezentat noile modele de telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11R si iPhone 11 Max cu preturi pornind de la 749 euro. Voi ce parere aveti despre lansarea platformei Apple TV+? Considerati ca vor fi un competitor serios platformelor Netflix si HBO GO?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Ramane de vazut ce productii vor avea, dar si cat de diferite va fi continutul intre Europa si SUA.

    Sper sa fie accesibil pe cat mai multe platforme, in cazul meu Samsung Smart TV. L-as incerca pentru o scurta perioada 1-2 luni, sa vad cum este, avand in vedere si tariful de 5€, ceea ce mi se pare foarte ok.

    • La prima vedere, cel putin pe mine nu ma multumeste continutul, nu sunt multe productii interesante, serialul See pare interesant plus ca este produs de catre ei, au bagat foarte multi in ei si de regula imi place cum joaca Jason Momoa. Un lucru bun e ca este gratuit un an pentru cei care achizitionaza produse Apple.
      Cert este ca din ce in ce mai multe companii lanseaza sau intentioneaza lansarea platformelor VOD, ceea ce nu poate decat sa ne multumeasca, tot ce inseamna competitie reprezinta un lucru bun.